Promi mamička vyšla do ulíc NEUPRAVENÁ: Veľké tričko, legíny a... Dieťa v nosiči!

Promi mamička vyšla do
Hilary Duff
Zdroj: SITA
2024-06-14 07:00:00 |

Určite to pozná každá mamička. Pri malom dieťati je vôbec zázrak vychystať sa vonku na prechádzku. Svoje o tom vie aj slávna herečka, ktorá vyšla do ulíc neupravená. Aj ona je len bežná žena!

Hillary Duff sa začiatkom mája stala štvornásobnou mamou. Slávna herečka je matkou troch detí - syna Lucu (11) má so svojím prvým manželom a dcéry Banks Violet (5) a Mae James (2) s tým aktuálnym - spevákom Matthew Komom. No a k jej ratolestiam opäť pribudla dcérka, ktorú pomenovala Townes Meadow Bair.

Blondínka je vzorná mama a o svoje lásky sa stará najlepšie, ako vie. 4 deti sú naozaj náročné na starostlivosť a hlavne, keď je v domácnosti aj novorodenec. Nečudo, že sa promi mamička vydala do ulíc neupravená s oufitom zvaným "prvé, čo skriňa dala". Aj ona je len bežná žena... Hodila na seba veľké fialové tričko a legíny, vlasy do copu, aby to zabralo, čo najmenej času a na hlavu si nasadila šiltovku. Čo najpohodlnejšie - veď to poznáte, maminy.

V uliciach Los Angeles najprv vyrazila na nákup potravín a potom na prechádzku s dcérkou v nosiči. Hilary sa pred pôrodom držala v ústraní, no už ju opäť vídať aj na verejnosti. Neušla tak ani pozornému oku paparazzi, ktorý ju stihol počas vychádzky odfotiť.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia