DOJEMNÉ vyznanie slávnej maminy: Svojej dcérke venovala krásne slová... Rozplakalo ju to!

DOJEMNÉ vyznanie slávnej maminy:
Jessica Alba
Zdroj: SITA
2024-06-09 07:00:00 |

Pozná to každá mama. Deti rastú ako z vody, až sa nenazdáme a sú z nich už tínedžeri. Svoje o tom vie aj herečka Jessica Alba (43).

Slávna americká herečka Jessica Alba je trojnásobnou mamou. Na natáčaní filmu Fantastická štvorka v roku 2004 spoznala Casha Warrena, syna herca Michaela Warrena. V máji 2008 sa vzali a majú spolu dve dcéry a syna. Honor Marie sa narodila v roku 2008, Haven Garner o 3 roky neskôr a syna Hayesa porodila na konci roka 2017.

No a práve najstaršia dcérka oslávila pred pár dňami 16. narodeniny. „Moja sladká 16-ročná Honor. Keď to píšem, plačem - je to ten najnežnejší pocit na svete byť tvojou mamou. Tvoja milá, ale múdra povaha od prvého dňa – dovoľuješ to len tým, ktorým dôveruješ – je inšpirujúca,“ uviedla.

„Vycítiš falošných ľudí ako nikto iný. Bez námahy stojíš vo svojej pravde, si ohľaduplná a láskavá a veľmi ti záleží na všetkých okolo teba. Vyvinula si si túto neuveriteľnú schopnosť pomáhať druhým bez toho, aby si bola vtiahnutá do drámy, si rameno, na ktoré sa mnohí spoliehajú. Spolu s ockom sme spolu s tebou ohromne vyrástli, pretože máš túto krásnu tichú, liečivú energiu, ktorá nás všetkých povznáša. Som na teba tak hrdá, že si si vybrala to, čo považuješ za správne, v porovnaní s tým, čo je skvelé – že si dôsledne vyberáš predovšetkým svoju duševnú pohodu a že si bez ospravedlnenia ideš za svojimi snami,“ pokračovala hrdá mamina.

„Si silná a máš len 16! Všetci sme tak požehnaní, moje dieťa a ja sa cítim nesmierne vďačná za náš vzťah – za naše puto. Vybrala si si ma za mamu, dievčatko - bol to najväčší dar, môj anjel. Ľúbim ťa viac, ako sa dá vyjadriť slovami. Rastieš pre mňa príliš rýchlo, ale nemôžem byť viac hrdá,“ dodala na záver rozcítene. Mnohí sa zhodovali na tom, že vyzerajú ako sestry.


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia