Z dcéry Kvetky Horváthovej je už stredoškoláčka: V maminých šľapajách určite nepôjde, toto je dôvod!

Kvetka Horváthová s dcérou
Kvetka Horváthová s dcérou
Zdroj: Instagram/kvetkah
2024-06-17 11:00:00 |

Jediná ratolesť obľúbenej moderátorky už nie je žiadne dievčatko. Dcéra Kvetky Horváthovej má 16 rokov, čo je vek, kedy sa mladý človek začína reálne zamýšľať nad svojou budúcnosťou. Moderovanie v nej nevidí!

Kvetka Horváthová je pred kamerami ako doma. A bodaj by nie, keď si už od 18-tich rokov zarába ako moderátorka. Začínala v tínedžerskej relácii STV Crn Crn, odkiaľ neskôr prešla do komerčnej Markízy, kde pôsobí od jej vzniku.

Známa blondínka si už vyskúšala moderovanie rôznych formátov vrátane reality šou Farma. Relácia, ktorej je však verná od začiatku, je Teleráno.

V súkromí sa Kvetka taktiež nemá na čo sťažovať. Ako jedna z mála žien slovenského šoubiznisu žije už 24 rokov v šťastnom manželstve, pričom s Júliusom vychovávajú dcéru Paulínu. Tá bude o pár dní končiť prvý ročník na gymnáziu, no už teraz vie, že v maminých šľapajách určite nepôjde. 

,,Moju dcéru baví veľmi biológia, chémia, fyzika a takéto predmety. Takže ide úplne iným smerom ako jej mama, teda ja,” naboznovala na Paulínku pre web Markiza.sk televízna hviezda, podľa ktorej slov nemá školáčka žiadne ambície stať sa tiež moderátorkou. Svojej mamine tak kšefty rozhodne preberať nebude.

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Markiza.sk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia