FOTO Synček Dominiky Cibulkovej oslavoval: Opäť LUXUS, avšak ŽIADNE balóny a prišla celá škôlka!

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
Zdroj: Instagram/domicibulkova
2024-06-20 15:00:00 |

Od prvého pôrodu celebritnej mamičky Dominiky Cibulkovej ubehli už neuveriteľné štyri roky. Z Jakubka rastie veľký fešák a jeho rodičia mu pri príležitosti narodenín vystrojili oslavu ako z filmu.

Dominika Cibulková na jeseň roku 2019 zavesila tenisovú kariéru definitívne na klinec. Už vtedy jej pod srdcom rástol nový život, čo bol pre ňu zrejme jasný dôvod na to, aby si po rokoch driny začala naplno užívať plody svojej práce.

Synček Jakubko oslávil štvrté narodeniny a jeho kreatívna mamina nenechala opäť nič len tak. Dominika je známa tým. že životné udalosti členov svojej rodiny organizuje vo veľkom štýle a každou ďalšou sa snaží prekonať už i tak vysoko nastavenú latku.

Keďže sa Jakubko narodil v júni, svoju oslavu si vždy užíva pod holým nebom a dokonca aj za sprievodu krásneho počasia. Tentokrát sa do organizácie zapojil aj on - mal jedno želanie.

,,Musím ale povedať, že už nastal ten čas, keď Jakubkova jediná požiadavka bola, že tam chce mať celú triedu, aby si to spoločne užili. Takže naša prvá ozajstná škôlkarská oslava,” napísala blondínka k záberom zo záhradnej párty, ktorá sa niesla v nebíčkových farbách. Žiadne detské motívy však nečakajte a dokonca ani množstvo balónov.

,,Pred 4 rokmi sa nám narodil ten najúžasnejší chlapček a zahrnul nás nepoznanou láskou… Neni v živote nič krajšie, ako mať deti, milovať a byť milovaný, ďakujem, Bože, za to najkrajšie v živote,” vyznala sa Dominika pri úžasných fotkách z pompézneho detského žúru.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/domicibulkova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia