Natália Puklušová vytiahla pre dcérku viac ako 30 rokov staré hračky. Mamičky však UPOZORŇUJÚ na toto!

Natália Puklušová vytiahla pre
Zdroj: Instagram/nataliapuklusova
2024-06-16 19:00:00 |

Kupujete svojim detičkám čisto nové hračky alebo oprašujete tie staré, s ktorými ste sa kedysi hrávali aj vy? Ak patríte do druhej skupiny, dávajte si pozor na jednu vec. Neuvedomila si ju ani Natália Puklušová.

Obľúbená herečka Natália Puklušová sa svojho prvého dieťatka dočkala tesne pred okrúhlou štyridsiatkou. Dcérka Wilka prišla na svet v decembri, a to za poriadne dramatických okolností. Plánovaný domáci pôrod sa totiž vyvíjal tým nesprávnym smerom, a tak si to rodičia museli náhle namieriť do najbližšej pôrodnice.

Dievčatko krásne rastie a každý deň robí celej rodinke veľkú radosť. Všetci spoločne sa tešili aj počas návštevy deda, ktorý milovanej vnučke vytiahol, ako to nazvala Natália, prvé dedičstvo.

,,Hračky spred 30 rokov sú umyté a ide sa žuť!!! Ale naozaj, skoro som odpadla, keď dedo povedal, že Kukiho hračky sú v krabici v skrini a viac ako 30 rokov ich nikto neotvoril. Máme ich po milu jarmilu! Takže budeme nádielkovať. Každý sviatok pridávame dačo,” napísala bývalá hviezda seriálu Oteckovia k roztomilému videu, v ktorom s partnerom Michalom predstavujú Wilke gumené hračky.

Viaceré mamičky ale Naty upozornili na jednu dôležitú vec. ,,Bacha, tieto, čo do nich ide voda, sa tam drží pleseň. Ja som takto pozahadzovala tie gumené kačičky,” napísala herečkina sledovateľka. ,,Aj po mne mali moje deti tie gumené hračky, len pozor, keď to začne olizovať, neskutočne to štípe. Dala som ich bokom,” znie skúsenosť ďalšej maminy. ,,Dik za rady, tie gumené  teda asi vysadím,” reagovala na komentáre kučeravá kráska, ktorej radosť z hračiek, bohužiaľ, dlho nevydržala.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/nataliapuklusova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia