VIDEO, z ktorého puknete od smiechu: Naozaj spí? Mamba Dasha a Tony skúsili na synčeka jeden trik: To je ale herec!

Mamba Dasha a Tony
Mamba Dasha a Tony Porucha
Zdroj: Instagram/mambadasha
2024-05-18 11:00:00 |

Speváčka a herečka Mamba Dasha a tanečník a herec Tony Porucha spolu vychovávajú 5-ročného synčeka. Ten, zdá sa, podelil umelecké vlohy po rodičoch.

Mamba Dasha a Tony sú spolu už desať rokov a spoločného šťastia majú stále na rozdávanie. K svadbe síce ešte neprišlo, ale speváčka sa netají, že na zozname plánov je aj táto veľká udalosť.

Dokonalosť tohto páru dotvára aj ich rozkošný synček, ktorému umelci pred viac ako piatimi rokmi dali netradičné meno Manolo. Chlapček je poriadny šinter a rodičom sa vždy dokáže postarať o zábavu.

Malý škôlkar nedávno pobavil Mambu a Tonyho a ich sledovateľov na Instagrame, keď sa nechal nachytať na ich nevinný trik. Na prvý pohľad totiž vyzeralo, že po odparkovaní auta drobček sladko spinká v autosedačke. Dvojica už veľmi dobre vedela, že sa ju snaží okabátiť, a tak naňho vyskúšala fintu.

,,Dám mu ruku hore a keď mu spadne, to znamená, že nespí… A keď ju udrží hore, tak asi zaspal tvrdo,” hovoril Tony nahlas. Malý Manolo, samozrejme, udržal ruku hore, aby rodičov presvedčil, že naozaj spí a treba ho z auta vyniesť na rukách. Pozrite si video známej rodinky, zaručene sa zasmejete. :)

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/mambadasha

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia