Maroš Kramár sa stal v 65-tich rokoch opäť otcom: Kritikom posiela jasný odkaz!

Maroš Kramár
Maroš Kramár
Zdroj: Instagram/mamanaprenajom.markiza
2024-05-04 11:00:00 |

Privítať bábätko po 60-tke je poriadna rarita. Nejde však o nič nemožné a herec Maroš Kramár je toho jasným dôkazom. Nie všetci sa však z radostnej novinky tešia spolu s umelcom.

Od 11. apríla je Maroš Kramár 4-násobným otcom. 25-ročnej Tamare, 21-ročnému Timurovi a takmer 16-ročnému Markovi, ktorých má herec s bývalou manželkou Natašou, pribudla sestrička Rija.

Maminou čerstvo narodeného dievčatka je Marošova o 17 rokov mladšia partnerka Ina. Ako slovenská herecká hviezda prezradila pre Nový Čas, o bábätko sa stará prevažne priateľka a on je skôr iba ako príležitostný pomocník. Otecko má totiž plné ruky práce, aktuálne napríklad účinkuje v dennom seriáli Mama na prenájom, kde stvárňuje majiteľa reštaurácie Dušana Vernera.

Maroš v rozhovore zareagoval aj na kritické komentáre, ktoré sa naňho začali sypať po prevalení krásnej noviny. Mnohí ostali pohoršení, tvrdiac, že na malé dieťa je už starý. Podľa herca ale sila otcovstva rozhodne nestojí na veku. 

„Na veku vôbec nezáleží, záleží iba na tom, či to chcete, alebo nechcete. Záleží na tom, či sa o to dieťa viete postarať a zabezpečiť ho. Je veľa mladých otcov, ktorí majú deti a sú nezodpovední, opustia rodiny a neplatia na tie deti. Takže celý národ, ktorý špekuluje, či som mladý, alebo starý, nemusí sa báť. Lebo o dieťatko je postarané a je urobené s láskou a je aj s láskou k nemu pristupované, a to je dôležité. Všetci riešia môj vek, ja im odkazujem, že nezáleží na veku, ale ako sa viete postarať,“ uviedol pre Nový Čas Kramár.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Nový Čas

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia