Vierka Ayisi je ŠŤASTNÁ žena: WAU! Pozrite, aká nádhera ju čakala doma po príchode z pôrodnice!

Vierka Ayisi
Vierka Ayisi
Zdroj: Instagram/vierka_ayisi
2024-05-02 11:00:00 |

Vierka Ayisi sa už pár dní zoznamuje so svojím čerstvo narodeným bábätkom. Dievčatá sú už pekne doma spolu s oteckom Janym Landlom, ktorý si pre ne pripravil dokonalé prekvapenie.

Známa slovenská inštruktorka jógy dostala na svoje 35. narodeniny ten najčarovnejší darček. 23. apríla sa stala mamou dcérky, ktorá dostala netradičné meno Nalia.

,,Maminka aj ocinko sú zdraví a šťastní rodičia a odteraz sme krásna rodinka. Ďakujem vám, že ste na nás mysleli a držali palce,”  napísal čerstvý otecko Jany Landl k prvým fotografiám s dievčatkom, o ktoré sa podelil spolu s Vierkou na ich profiloch na Instagrame. Populárny tréner bol svojej polovičke po celý čas veľkou oporou a nič nenechal na náhodu ani doma.

Po návrate z pôrodnice do hniezdočka lásky čakalo na Janyho milované krásky úžasné prekvapenie. ,,Dúfam že sa ti tu bude bývať ako v rozprávke. Princezná Nalia. Vitajte doma, lásky moje,” zanechal pri videu dokonale vyzdobenej izbičky, kde nechýbalo množstvo ružových balónov. Nuž, takúto parádu by si po náročných dňoch a životnej udalosti, akou je privedenie nového človiečika na svet, zaslúžila každá žena.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/janylandl

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia