Známe Slovenky sa stretli v pôrodnici: Obe majú dcérky a... Ďalšia NEUVERITEĽNÁ náhoda!

Známe Slovenky sa stretli
Zdroj: Instagram//helloklaudi, vierka_ayisi
2024-04-30 11:00:00 |

Ostatné dni sa tešia z nového prírastku až dve známe Slovenky, ktoré sa zhodou okolností stretli v jednej pôrodnici a dokonca mali vedľa seba aj izby. A to nie sú všetky zaujímavosti spojené s menami Vierka Ayisi a Klaudia Rusnák.

Klaudia Rusnák vystupuje na Instagrame pod menom hellouklaudi a fanúšikov zabáva svojimi alteregami. Najvýraznejšou je určite Žaneta, ktorá je rovnako ako bola donedávna jej nositeľka v radostnom očakávaní dieťatka. Kým ona má termín až v auguste, Klaudi sa už teší z dievčatka.

K 3-ročnému synčekovi pribudla sestrička Stella, ktorá sa vypýtala na svet 25. apríla, dva dni po plánovanom termíne. Ten mala obľúbená komička 23. apríla, presne v deň 35. narodenín svojej maminy. 

Komu sa však takáto dokonalá súhra podarila, je iná známa kráska Vierka Ayisi. ,,Ahojte, volám sa Nalia Landl a prišla som na tento svet 23. 4. 2024 v deň 35. narodenín mojej maminky. Maminka aj ocinko sú zdraví a šťastní rodičia a odteraz sme krásna rodinka. Ďakujem vám, že ste na nás mysleli a držali palce,” napísala inštruktorka jógy na svoj Instagram k záberom, kde už pózuje so svojou princezničkou a snúbencom, trénerom Janym Landlom.

Čo je úžasná náhoda, že práve tieto dve dámy delila počas pobytu v pôrodnici iba jedna stena. Klaudi dokonca zverejnila milú spoločnú snímku. Obom mamičkám srdečne gratulujeme a prajeme veľa zdravia.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram//helloklaudi, vierka_ayisi

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia