Toto je EXTRÉM: Dcérka slávneho speváka prišla na svet takmer pred mesiacom... Stále nemá meno!

Toto je EXTRÉM: Dcérka
Peter Andre s manželkou Emilly.
Zdroj: Profimedia
2024-04-26 07:00:00 |

Poriadne bizarná situácia! Spevák Peter Andre sa začiatkom apríla pochválil, že sa jeho rodina rozrástla. Manželka Emily mu porodila ďalšie dieťatko. Zaujímavé je, že dvojica nevedela, aké meno mu dať. Nuž, a tento stav trvá dodnes...

Peter Andre je dobre známy aj mnohým Slovákom. Svojho času sa britský spevák tešil veľkej popularite. A to najmä so skladbou Mysterious Girl. Jedno také "záhadné dievča" nedávno vstúpilo do jeho života. Narodila sa mu totiž dcérka, ktorej meno ostáva pre svet záhadou. Jej rodičia jej ho totiž stále nevybrali. 

Peter patrí medzi celebrity, ktoré sú s fanúšikmi v kontakte prostredníctvom sociálnych sietí. Jeho followeri s napätím očakávajú, kedy konečne oznámi, že už svojej dcérke dali meno. Dokonca mu v komentároch posielajú svoje tipy. Keď mu jeden z fanúšikov navrhol, aby sa volala Olivia, spevák prezradil, že to chcel aj on, ale jeho žena si nebola istá. 

Začiatkom tohto týždňa umelec prezradil, že ešte majú zhruba 4 týždne na rozhodnutie. „S Emily sme sa dohodli, že to bude jej rozhodnutie. Mám pocit, že odvtedy sa to ešte viac spomalilo. Ale zotavuje sa, takže to úplne chápem,” uviedol k tomu. 

 

 

Peter Andre je už päťnásobným otcom. S exmanželkou - výstrednou glamour modelkou Katie Price má syna Juniora (18) a dcéru Princess (16). Aktuálna manželka Emily, ktorá pracuje ako lekárka, mu porodila dcéru Ameliu (10), syna Thea (7) a tretiu dcérku, ktorá prišla na svet 2. apríla tohto roka. 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia