Hviezdna Rihanna prehovorila o synoch: Tak toto má len málokto!

Rihanna
Rihanna
Zdroj: SITA
2024-04-20 07:00:00 |

Pootvorila dvere do svojho súkromia! Speváčka Rihanna je dvojnásobnou mamičkou a vyzerá to tak, že túto úlohu si naplno užíva. V najnovšom rozhovore prezradila, že deťom oblečenie sama navrhuje, a tak nosia jedinečné kúsky.

Ako Rihanna v rozhovore pre ET  uviedla, vždy snívala o tom, že raz bude mať dievčatko, ktoré bude neustále parádiť. Má síce dvoch chlapcov, ale našla spôsob, ako sa realizovať. „Keď ich obliekam, snažím sa, aby boli oblečení, ako ich otec Rocky,” prezradila hviezdna mamička, ktorá má doma takmer 2-ročného Robyna Fenty. Mladší Riot Rose má 8 mesiacov. „Je to ozaj zábavné a rozkošné vidieť nosiť ich veci, ktoré som navrhla. Je to úžasné,” dodáva. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

 

Slávna umelkyňa však komentovala nielen to. „Majú sa najlepšie. Žijú si svoj úžasný život a dostávajú lásku od všetkých. Vedia, že sú milovaní,” prezradila Rihanna. Slovami chvály nešetrí ani na svojho partnera. „Je empatický. Dokáže predstierať, že je drsný, ale v skutočnosti nie je,” uviedla. 

Speváčka tiež prezradila, ktorá pesnička je u jej detí tou najobľúbenejšou. Podobne, ako množstvo ich rovesníkov zbožňujú pieseň Wheels on the Bus, pri ktorej sa podľa jej slov vždy dokážu upokojiť. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia