INŠPIRUJTE sa známym promi párom: TAKTO sa snažili odhaliť pohlavie svojho dieťatka!

INŠPIRUJTE sa známym promi
Zdroj: pixabay.com
2024-05-02 07:00:00 |

Aj vy nedočkavo čakáte na to, kedy sa dozviete či to bude chlapček alebo dievčatko? Známy promi pár s tým "vybabral" a... Takto sa spoločne snažili odhaliť pohlavie svojho dieťatka!

Modelka Nina Agdal a influencer Logan Paul v apríli oznámili, že sa ich rodinka rozrastie. „Ďalší Paul príde túto jeseň," napísali na sociálnu sieť Instagram, kde zapózovali aj s prvým ultrazvukom.

Bude to chlapček alebo dievčatko? Táto otázka chodí po rozume mnohým rodičom. Nedočkavo čakajú, kedy im gynekológ konečne oznámi pohlavie bábätka. Táto správa sa zvyčajne dáva vedieť v 16. až 20. týždni tehotenstva. Niektoré ženy sú však až natoľko zvedavé, že sa to snažia zistiť čo najskôr. Skúšajú rôzne metódy, dávajú na ľudové povedačky či babské recepty.

No a inak na tom nie je ani známy promi párik. Tí sa to rozhodli urobiť naozaj inšpirujúcim spôsobom. Na tabuľu si vypísali všetky tehotenské príznaky, ktoré by podľa babských rád mohli naznačovať pohlavie. Či má Nina skôr chuť na sládke alebo slané, či má ranné nevoľnosti, bolesti hlavy alebo ako má položené bruško či na ktorej strane zaspáva. Obaja sa zhodli na tom, že im intuícia našepkáva, že čakajú dievčatko. No to, aká bude realita, na to si budeme musieť zrejme ešte chvíľu počkať.

Celé video odhaľovania pohlavia si môžete pozrieť nižšie

 


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia