Vinczeovci majú veľký dôvod na radosť, konečne sú oficiálnymi rodičmi: Zverejnili prvú foto so synom!

Adela a Viktor Vinczeovci
Adela a Viktor Vinczeovci
Zdroj: Instagram/viktorvincze
2024-05-16 11:00:00 |

Adela a Viktor Vinczeovci sa po viac ako roku čakania dočkali vytúženého verdiktu. Synček, o ktorého sa starajú, im bol konečne pridelený súdom.

Známi moderátori sa verejne priznávajú k tomu, že im príroda nedopriala mať vlastné spoločné dieťatko. Rovnako tak otvorene rozprávajú aj o adopcii, pre ktorú sa pred rokmi rozhodli. Proces to bol skutočne zdĺhavý a každý, kto sa vydá po tejto náročnej ceste, musí byť obrnený mimoriadne veľkou dávkou trpezlivosti.

O Vinczeovcoch bolo známe, že sa od novembra 2022 starajú o malého chlapčeka, ktorého meno je Maximilián. Oficiálne im však nepatril a sami nevedeli, ako dlho bude trvať, kým sa stanú jeho rodičmi aj na papieri. Adela a Viktor sa vzácnej chvíle konečne dočkali.

V rozhovore pre Noviny.sk dvojica uviedla, že sa novinu dozvedela na súde. ,,Keď to sudkyňa vyhlásila ako rozsudok v mene Slovenskej republiky, že sa stávame osvojencami dieťaťa. Potom sme čakali už len na papierové potvrdenie,” objasnil Viktor.

Ak by ste si mysleli, že obaja skákali od šťastia, nebolo to celkom tak. ,,Ja som to neprežívala, pretože počas celého procesu som nepochybovala o tom, že to takto dopadne. Samozrejme, že človek vie, že sa môže čokoľvek ešte stať, ale muselo by to byť niečo veľmi výnimočné v rukách osudu, čo by ten proces skomplikovalo. Najväčšie emócie boli skôr, keď k nám prvýkrát prišiel a keď sme sa prvýkrát stretli,” prezradila Adela. Jej manžel to však predsa len vnímal o čosi intenzívnejšie.

,,Ja ako fanúšik oficialít, formalizmu a pravidiel som sa veľmi potešil, keď som konečne išiel vybaviť všetky doklady ako občiansky, pas a keď bol vydaný rodný list. Bol som rád, že sa to dostalo do oficiálnej roviny, ale čo sa týka pocitov alebo obáv, to už máme dávno za sebou, našťastie,” podelil sa o svoje pocity známy markizák .

 ,,Moment, keď som videla občiansky, zakýval aj mnou. Je tam jeho meno aj s fotkou, kde sa usmieva,” doplnila ho Adela.

Celebritný pár sa o radostnú správu podelil i na Instagrame, kde Viktor vôbec po viac ako roku pasivity zverejnil fotografiu svojej rodinky. ,,Už aj oficiálne, traja Vinczeovci,” napísal ku krásnej čiernobielej snímke. Srdečne gratulujeme!


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Noviny.sk, Instagram/viktorvincze

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia