ROZVOD? Zlatica Puškárová a Patrik Švajda sa vyjadrili k šokujúcim informáciám o ich vzťahu!

Zlatica Puškárová a Patrik
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda
Zdroj: Instagram/zlaticapuskarova
2024-04-25 07:00:00 |

Čo sa deje s obľúbenou moderátorkou Zlaticou Puškárovou? Pýtajú sa mnohí, pričom zlé jazyky už prišli s informáciou, že sa z obrazoviek nestiahla kvôli nepriaznivému zdravotnému stavu, ale problémom v manželstve. 

Zlatica Puškárová má od televíznych obrazoviek pauzu už niekoľko mesiacov. Od novembra ju trápia respiračné problémy a neutíchajúci kašeľ jej návrat do práce stále nedovoľuje. 

Do redakcie Nového Času však mal prísť email, ktorý hovorí, že za blondínkinou absenciou v TV Markíza stojí niečo omnoho šokujúcejšie - kríza s manželom Patrikom Švajdom. 

„Dlhšie sa hovorí o tom, že sa stiahla z obrazoviek kvôli chorobe. Pravda je taká, že sa idú s Patrikom rozvádzať. Už dlhšie majú vzťahové problémy. On väčšinu svojho času strávi na chate, zatiaľ čo ona sa doma stará o deti,“ znejú slová z emailu.

Obaja manželia, našťastie, informáciu vyvrátili a všetkých ubezpečili, že je ich vzťah v najlepšom poriadku. „Nie, nie je to pravda. Práve teraz sme spolu doma, varíme segedínsky guláš a máme rodinnú pohodu,“ objasnila pre Nový Čas pobavená Zlatica. Jej slová potvrdil aj Patrik.

„Je to výmysel. Práve naopak! Prežívame spokojné obdobie!“ uviedol známy moderátor Televíznych novín, kde má aktuálne za Zlatku náhradu v podobe kolegyne Danice Nejedlej.

Dvojnásobná mamina z negatívnej správy prekvapená nebola, čakala, že sa časom začnú medzi ľuďmi vytvárať i takéto konšpirácie. „Presne som vedela, že keď sa stiahnem z obrazu, ľudia si začnú niečo namýšľať. Fungujem v šoubiznise už dlho, tak viem, že vždy môžem čakať zaručené správy a informácie. Uisťujem vás, že sa nič nedeje. Včera sme boli aj u svokrovcov na návšteve,“ prezradila markizáčka, ktorá je s Paťom už 25 rokov. Na záver ale priznala, že ani u nich to nie je vždy idylka a sem-tam príde do života aj nejaká hádka patriaca do každého bežného vzťahu.


Zdroj: Nový Čas

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia