Dcéry hviezdnej Nicole Kidman PRVÝKRÁT na červenom koberci: KRÁSOU OHÚRILI každého!

Dcéry hviezdnej Nicole Kidman
Nicole Kidman s manželom Keithom Urbanom
Zdroj: SITA
2024-04-29 07:00:00 |

Vyrástli do krásy! Počas uplynulého víkendu zažila herečka Nicole Kidman neopakovateľné momenty. V rámci ceremoniálu AFI Lifetime Achievement Award dostala cenu za výnimočný prínos. Podporiť ju prišli kolegovia, priatelia a nechýbali ani jej najbližší.

Hviezda filmového plátna pózovala na červenom koberci spoločne s milovaným manželom - hudobníkom Keithom Urbanom. Po jej boku sa usmievala aj jej mladšia sestra Antonia. Tá pracuje ako novinárka a moderátorka. Nuž a na spomínaný slávnostný ceremoniál vzala so sebou jednu zo svojich detí - sympatickú dcéru Sybille.

Oči mnohých sa však upierali na ďalšie dve krásne tínedžerky. A to na dcéry Kidman a Urbana - Sunday Rose (15) a Faith (13). Tie sa slávnym rodičom ozaj vydarili. Keďže ich verejnosti často neukazujú, pre fanúšikov to bolo veľké prekvapenie. 

 

 

Keď si Nicole preberala cenu, nezabudla vyzdvihnúť svoju rodinu. „V mojom živote je množstvo šťastia. Ale je tu aj jedna najdôležitejšia vec - láska. Veľká, veľká láska,” poznamenala Nicole a rukami ukázala na svojho muža a dcéry. „Práve tam je láska môjho života a lásky môjho života. Moje dcéry ešte nebolo so mnou takto v spoločnosti, dnes to je prvýkrát,” prezradila šťastná a pyšná mama. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia