FOTOHÁDANKA Z rozkošného chlapčeka vyrástol jeden z najznámejších moderátorov a otec štyroch synov!

FOTOHÁDANKA Z rozkošného chlapčeka2024-05-13 15:00:00 |

Prešlo už 45 rokov, ako populárny slovenský moderátor sfukoval na narodeninovej torte sedem sviečok. Spoznávate šibala na obrázku?

Narodil sa v Nových Zámkoch a jeho prvotným cieľom bolo stať sa učiteľom.  Na Fakulte prírodných a humanitných vied  Univerzity Mateja Bella v Banskej Bystrici vyštudoval učiteľstvo druhého stupňa (geografia a telesná výchova).

Viac ako vzdelávanie detí ho lákal svet televízie, kde nastúpil v roku 1997 na pozíciu moderátora Športových novín. O tri roky neskôr sa presunul do Televíznych novín, kde vystriedal Vladimíra Repčíka. V tom čase tvoril pár s dnes už exmanželkou Slávkou, ktorá ho dokonca na konkurz do Markízy prihlásila. Vtedy ešte netušila, že sa ich vzťah začne postupne uberať iným smerom, ako by si predstavovala.

Moderátor sa v práci zoznámil s kolegyňou, ktorá mu učarovala natoľko, že prišlo na rad ťažké rozhodovanie. Populárny fešák sa vraj štyri roky nevedel odpútať ani od manželky, ani od novej lásky. V roku 2005 napokon prišiel rozvod.

Spomínanou láskou bola Zlatica Puškárová, s ktorou je jeden z najobľúbenejších moderátorov dodnes, pričom dvojica vychováva dvoch spoločných synov 14-ročného Leonarda a 7-ročného Adamka. A vy už určite viete, že malý oslávenec z fotografie je Patrik Švajda, ktorý aj po rokoch stále hviezdi ako tvár večerného spravodajstva.

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/zlaticapuskarova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia