FOTOHÁDANKA Z krásneho modroočka vyrástol slovenský idol žien! Spoznávate miláčika národa?

Kto je na obrázku?
Kto je na obrázku?
2024-04-10 15:00:00 |

,,Veľké sny by sme nemali mať, len keď sme boli malí… Čakajú nás veľké veci,” napísal k svojej fotografii z detstva jeden z najobľúbenejších slovenských hercov. Spoznali ste ho podľa jeho krásnych prenikavo modrých očiek?

Narodil sa v srdci Slovenska, jeho rodičia pracovali v závode a on sníval nielen o umeleckej kariére, ale aj o tom, že sa stane biológom. 

V 15-tich rokoch sa začal popri štúdiu na gymnáziu venovať i tancu. Všetko to odštartovala jeho dobrá kamarátka, ktorá si na nástenke všimla pozvánku na kurzy spoločenských tancov. Táto voľnočasová aktivita ho chytila natoľko, že v nej pokračoval aj po ukončení kurzu, a to niekoľko rokov. O viac ako 20 rokov neskôr svoje skúsenosti zúročil v jednej z najúspešnejších televíznych šou Let's Dance. Už od prvého kola bol jasným favoritom, a tak sa stal napokon kráľom tanečného parketu 7. série. O rok nato už hodnotil tanečné výkony ako porotca.

Jeho prvou väčšou rolou, ktorá ho vystrelila do povedomia, bol mafián Marcel Maslák v seriáli Panelák. Nasledovali ďalšie úspešné televízne projekty, ako Keby bolo keby, První republika, Zoo, Za sklom, Oteckovia, Druhá šanca či aktuálny trhák Dunaj, k vašim službám.

Nemenej obsadzovaný je aj v divadle. Hneď po ukončení VŠMU (2004) sa stal členom Činohry SND a na konte má niekoľko prestížnych cien. 

Tak čo, spoznali ste Janka Koleníka, 44-ročného rodáka z Banskej Bystrice, ktorý patrí k najväčším miláčikom slovenského národa?

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/jan_kolenik

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia