FOTOHÁDANKA Z tanečníka sa vypracoval na top rapera, ktorého obdivujú všetky generácie! Spoznávate tohto nenápadného chlapca?

FOTOHÁDANKA Z tanečníka sa
Zdroj: Instagram/rytmusking
2024-03-30 15:00:00 |

Jeho život by chceli žiť mnohí. To, čo má, však nedostal len tak, ale poriadne tvrdou drinou a neustálym sa zdokonaľovaním, aby si mohol v zrelom veku užívať plody svojej práce.

Narodil sa v meste Kroměříž, čo o ňom mnohí určite ani netušia. Má sestru Veroniku a brata Róberta. Spočiatku sa venoval tancu, pod palcom ho mali dokonca také esá ako Fredy Ayisi alebo Karol Zajac. Neskôr sa dostal k rapu - z pôvodnej angličtiny prešiel na slovenčinu a v roku 1997 ako Pa3k Metamorfolord vyhral freestylovú súťaž Bitka slov.

Vo svojich úplných začiatkoch spolupracoval s menami, ako sú David zo Zvuku ulice, Názov Stavby či Trosky. V roku 2001 stretol svojich parťákov Michala Straku a Ondreja Beňačku, s ktorými spojili hlavy dokopy a vytvorili najúspešnejší hip-hopový projekt v celej histórii Česka a Slovenska. 

Vlani uplynulo 20 rokov, odkedy vydali prvotinu Dáva mi, ktorá ich vystrelila do výšin. Pri príležitosti výročia prišiel aj veľkolepý koncert v pražskej O2 Arene. 

Keďže ide o skutočne veľkú osobnosť, ktorú poznajú všetky generácie, pri každej ďalšej indícii už bude jasné, kto sa na obrázku nachádza. Debutový sólo album Bengoro, mesto Piešťany, manželka Jasmina Alagič, ich spoločný 4-ročný synček Sanel, vzťah k luxusu a drahým značkám, ktorým sa netají a skrz svoju prezentáciu chce inšpirovať mladých k tomu, aby sa nikdy nevzdávali a pracovali na svojich snoch ako on, a v neposlednom rade skupina Kontrafakt.

,,Všetko to začalo malým snom jedného polorómskeho chlapca zo sídliska,” napísal k svojej archívnej snímke Patrik Vrbovský alias Rytmus, ktorý sa posledné roky angažuje aj vo filmovom priemysle. Aktuálne napríklad hviezdi na plátnach kín v snímke Vojna policajtov.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/rytmusking

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia