Jasmina Alagič si kúpila obľúbený nápoj: Keď zistila, čo v ňom mala, prišlo jej zle! HNUS

Jasmina Alagič
Jasmina Alagič
Zdroj: Instagram/jasmina_alagic
2024-05-15 19:00:00 |

Známa moderátorka a influencerka si žije na vysokej nohe. To ale neznamená, že sem-tam nepodľahne vábeniu nápojov z klasických automatov, ktoré na nás číhajú na každom rohu. Jasmina Alagič však svoju poslednú kúpu poriadne oľutovala.

Keď človek dostane chuť na kávu, nie vždy má po ruke takú, akú má najradšej. Vtedy padne vhod i verzia z automatu. Po takomto kapučínku siahla aj moderátorka Jasmina Alagič počas návštevy zoo.

Mamička takmer 5-ročného synčeka Sanela, ktorého má s manželom Patrikom Rytmusom Vrbovským, po odpití si z nápoja zahnala svoju dobrú náladu do kúta a na Instagrame sa podelila o skúsenosť, akú by nechcel zažiť nikto.

,,Zoberte si zo mňa teraz jeden vážny príklad. Dala som si kávičku z toho stroja. Viete, tie veľké stroje, čo sú aj v nemocniciach a kade-tade. V zoo. Tak takú som si dala, hej?” prihovorila sa sledovateľom so znechuteným výrazom tváre.

,,Kapučínko, krásne spenené. Zmačkla som cukor navyše, vybrala kávičku, vypila peničku, niečo mi chrústa pod zúbkami, asi cukor navyše. Nie, nie,” pokračovala v rozprávaní odporného zážitku obľúbená influencerka. Keď sa Jasmina lepšie pozrela, zistila, že v teplom nápoji má hmyz.


,,Fuj, ľudia, plná káva mravcov!” šokovala kráska, ktorá na rovinu priznala, že po príchode domov musela dať zo seba všetko von. ,,Lebo ja som si len spomenula, to nie je že jeden-dva mravčeky. Tam bol naozaj že roj mravcov. Hrozne veľa z vás mi písalo, že v tých automatoch nekupovať kávu, lebo aj veľa z vás majú skúsenosti s firmami, čo tam robia. Povedali mi, že tam je veľa plesne a mravcov,” uviedla Jasmina, ktorá si drink z automatu dala poslednýkrát. Na záver ešte všetkých uistila, že je v poriadku, pretože ju rozhodne žiadne mravce nepoložia.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia