Jasmina Alagič o svojej výchove Sanela: Má v nej miesto aj bitka?

Jasmina Alagič
Jasmina Alagič
Zdroj: Instagram/jasmina_alagic
2024-01-28 19:00:00 |

Jasmina Alagič je na sociálnych sieťach veľmi otvorená a so svojimi fanúšikmi rozoberá akékoľvek témy. Nedávno od nich dostala otázky ohľadom výchovy synčeka Sanela. Je naňho prísna?

Jasmina Alagič a jej manžel Patrik Vrbovský alias Rytmus patria už štyri a pol roka k najznámejším rodičom slovenského šoubiznisu. A hoci Sanelovu tváričku pred očami verejnosti prísne strážia, o krásne, vtipné, ale niekedy aj ťažšie momenty sa s fanúšikmi na sociálnych sieťach vždy podelia.

Krásna moderátorka dala nedávno svojim sledovateľom priestor na otázky. Jedného z nich zaujímalo, ako s Paťom pristupovali k tomu, keď mal Sanelko obdobie vzdoru, respektíve, keď ich nechce poslúchať.

„My sme žiadne obdobie nemali. Žiadne „ne ne obdobie“ ani obdobie vzdoru, ani nič, čo mi vraveli, že príde. Jednoducho, ak napríklad Sany s niečím nesúhlasí, nehádže sa o zem alebo iné dramatické výkony. Proste mi to povie, ja mu to vysvetlím a vždy dôjdeme ku kompromisu. Alebo si proste na chvíľu popindá a ideme ďalej. Netreba z toho robiť vedu podľa mňa,” reagovala na rovinu celebritná mamička.

Ďalší fanúšik sa Jasminy opýtal na to, či vo výchove využíva aj fyzické tresty a aký má názor na bitku. Pri odpovedi si influencerka požičala slová terapeutky. 

„Keď dieťa rozleje mlieko a vy ste z toho v strese a máte nervy a tresnete mu, je to blbosť, pretože ventilujete bitkou svoj hnev. Ale ak rozleje mlieko a vy ostanete úplne pokojná, ak ostanete úplne pokojná, vysvetľujúc mu, že musí dávať väčší pozor, ale že sa to stáva a on sa vám napríklad smeje alebo inak ukáže, že to urobil schválne, a je mu jedno, čo mu vysvetľujete, a následne vy pokojná mu len trošku capnete, je to za mňa okej,” objasnila moderátorka relácie Heslo.


,,Hlavne na nich nerobme, prosím, nič, čo by sme nazvali bitkou, pre mňa je to synonymum „lámania duše“, nemôže bolieť a nesmie to byť z našich nervov,“ pokračovala Jasmina. ,,Nebudem vám klamať. Ak mu niekoľkokrát vysvetľujem tú istú vec a on má totálne v paži, stane sa, že mu trošku capnem,” priznala bez okolkov. Zároveň ale uviedla, že rešpektuje mamy, ktoré sú proti jej názoru.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia