Drsný otecko ako ste ho NEVIDELI: Dcérky si ho vzali do parády... Tak TOTO nemá chybu!

Dwayne The Rock Johnson
Dwayne The Rock Johnson
Zdroj: SITA
2024-06-20 07:00:00 |

Zaručene vás to pobaví. Slávneho herca si vzali do parády dcérky. A síce sa prezentuje ako drsňák, no čo by pre svojich anjelikov nespravil!

Dwayne "The Rock" Johnson je v súkromí trojnásobným otcom. Najstaršia dcéra Simone má 22 rokov. Druhorodená Jasmine má 8 a najmladšia Tiana Gia má 6. No a práve ony si ho vzali do parády. Aj keď sa slávny herec vo filmoch prezentuje ako ten najväčší drsňák, svojim ratolestiam dovolí všetko. Na najnovšom videu ukázal ako mu maľujú tvár.

„6:15 ráno a nie je lepší spôsob, ako začať Deň otcov, než s „magickými trblietkami na tvár“ alias jednorožcovým h*vienkom. O piatej ráno na Deň otcov som visel vo svojej kancelárii a čakal som, kým sa moje malé tornáda prebudia - potom okolo 6:00 som počul dupot malých bežiacich krokov, vtrhli do mojej kancelárie a povedali tri veci, o ktorých som okamžite vedel, že to neskončí dobre... "Ocko, máme pre teba prekvapenie ku Dňu otcov"," podelil sa so svojím zážitkom, ktorý zdieľal na sociálnej sieti Instagram. Jeho fanúšikovia sa zhodli na tom, že to bolo milé. „Toto je vzácne," napísal istý fanúšik. „Si najlepší otec," pridal sa zase ďalší. Komentárov v podobnom duchu sa pod príspevkom nájde mnoho.


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia