SEXY otecko ŠOKOVAL ABSURDNOU premenou: Preboha, čo so sebou urobil?!

Dwayne The Rock Johnson
Dwayne Johnson Zdroj: SITA
Zdroj: SITA
2023-03-28 14:00:00 |

Z príťažlivého herca sa behom chvíle stal človek, ktorý by vás pravdepodobne skôr vydesil, než zaujal. Prečo sa nechal takto upraviť? Ten dôvod vás pobaví.

Americko-kanadský herec, ktorého široká verejnosť pozná pod menom Dwayne Johnson a zároveň tiež pod prezývkou 'The Rock', nedávno na svoj profil na sociálnej sieti Instagram zverejnil rozkošné video. V ňom bolo ukázané, ako sa dcérkami nechal pomaľovať veľmi výrazným a do očí bijúcim make-upom.

Samozrejme, na túto situáciu sa nepodujal len tak. Urobil to kvôli dcérkam, ktoré sa s radosťou pustil do toho, aby svojmu tatkovi upravili vizáž.  V popise k videu je spomenutý bližší popis tejto situácie. „Ocko, môžeme ťa premeniť? Nie baby, ocko má zoom stretnutie o 10 minút. PROSÍM, bude to rýchle!" píše sa v popise príspevku na spomínanej sociálnej sieti. Keďže nemohol herec prosbe svojich dcérok odolať, rozhodol sa, že im ich želanie splní. Zároveň ich požiadal, aby to prebehlo čo najrýchlejšie. Prekvapivý výsledok však nenechal na seba dlho čakať. Spomínaný herec nakoniec plánovanú schôdzku zrušil, keďže jeho výzor nebol zrejme na plánované online stretnutie vhodný.

V popise príspevku zároveň dodal, že napriek prekvapeniu, keď sa v zrkadle uvidel, sa jeho malé detské ratolesti radostne smiali, zrejme im vôbec neprekážalo, ako herec náhle zmenil farbu, skôr ich to tešilo a dodalo im to úsmev na tvári. Zároveň dodal, že sa asi hodinu usiloval o to, aby si zmyl rúž z celej pokožky tváre, pričom zjavne o tom ani nevedel.

V komentároch mu chcel jeden komentujúci vyjadriť svoju podporu a spomenul nasledovné: Môj otec to nechával robiť mňa a moje sestry. Raz prišla návšteva a on ich vítal so slovami, že si nestihol z vlasov odstrániť sponky." Keď videl hercov výraz tváre iný komentujúci, neváhal a usiloval sa mu poskytnúť priateľskú radu ohľadom toho, ako si jednoduchšie môže zmyť rúž z tváre: „Mám trik.. nabudúce použite olivový olej/kokosový olej.. rozotrite si to na pokožku a rúž hneď zmizne." 

Keď tvoja dcérka túži, aby si bol princezná... Budeš princezná!

Herec len pred niekoľkými hodinami zverejnil na svojom Instagrame aj fotografie, ktoré zachytávali jeho premenu. Čo poviete na jeho sladký výraz tváre, pristane mu to?

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia