PROBLÉMY s vypadávaním vlasov po pôrode? BOJUJE s tým aj slávna mamička!

Rihanna
Rihanna
Zdroj: SITA
2024-06-15 07:00:00 |

Pozná to snáď každá žena. Hustá koruna krásy počas tehotenstva, no po, je to už čistá katastrofa. S vypadávaním vlasov sa pasuje aj hviezdna mamička Rihanna (36). Na verejnosti sa ukázala s novým imidžom.

Rihanna pred pár dňami vyšla do ulíc bez parochne či príčeskov. Verejnosti ukázala realitu. To, ako naozaj vyzerajú jej vlasy. Mnohých to šokovalo, no ako speváčka v rozhovore pre Refinery29 vysvetlila, aj ona bojuje s vypadávaním vlasov po pôrodoch.

 „Ani som nečakala, že sa to bude diať postupne . Myslela som si, že sa to jednoducho stane a narastie späť," vyjadrila sa. No namiesto toho mala na hlave miesta, kde jej vypadali vlasy úplne. „Dosť je toho dosť,“ povzdychla si. Túto skúsenosť však brala ako príležitosť zmeniť svoj štýl a dodala:„Naučila som sa to prijať. To ma vlastne prinútilo byť trochu kreatívnejšia a múdrejšia, čo sa týka mojich vlasov."

Speváčka si od svojich priaznivcov za tento krok vyslúžila veľký obdiv. Taktiež ju uznávajú aj za to, že ukazuje realitu, v ktoromkoľlvek životnom štádiu, v ktorom sa práve nachádza. Rihanna, má dvoch synov RZA a Riota s partnerom a raperom, ktorý si hovorí A$AP Rocky.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia