PRVÁ FOTO! Rihanna ukázala svetu druhého syna a... Veď on vyzerá ako dievča

PRVÁ FOTO! Rihanna ukázala
Rihanna a jej partner A$AP
Zdroj: profimedia.sk
2023-09-20 07:00:00 |

Všetkých poriadne zmiatli! Slávna speváčka Rihanna sa len nedávno stala dvojnásobnou mamičkou. Partnerovi, ktorým je rapper A$AP, porodila druhého synčeka. Dali mu meno Riot Rose a teraz ho hrdo predstavili svetu.

Fotografiu prominentnej rodinky, ktorá pôsobila dojmom, akoby si vyšli na prechádzku, zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instgram fotograf Miles Diggs. „Vitaj na svete Riot Rose!” komentoval spomínaný záber. Reakciu pridala aj samotná Rihanna. „Mayersovi chlapci,” napísala umelkyňa, ktorej partner nosí práve priezvisko Mayers. 

 

 

Svojím komentárom tak dala jasne najavo, že Riot Rose je chlapček. Mnohí fanúšikovia totiž boli pri pohľade na bábätko zmätení. Riot Rose mal na sebe komplet svetloružovej farby a tak špekulovali, že speváčkino druhé dieťa je dievčatko. 

„Čo sa čudujete? Možno čakali, že budú mať dievčatko, a tak nakúpili veľa ružových vecí,” znie jeden z mnohých komentárov, kde ľudia vo veľkom riešili outfit mesačného bábätka. „Nechápem, o čo vám tu všetkým ide. Veď ružová farba je pre všetkých. Ja tiež obliekam svoju dcéru do vecí, na ktorých sú autíčka a dinosaury a nevidím na tom nič zlé,” pridala reakciu istá rozhorčená mamička. Zdieľate aj vy jej názor?! 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia