Po ŤAŽKOM pôrode je z moderátorky DVOJNÁSOBNÁ mama: Synček mal takmer 5 kíl a narodil sa so ZLOMENINOU

Monika Leová s rodinkou
Monika Leová s rodinkou
Zdroj: Instagram/leova_monika
2023-09-18 19:00:00 |

Zo známej českej moderátorky a modelky je už dvojnásobná mama. Monika Leová je so svojím synčekom už doma a priznala, že to pri pôrode nemala jednoduché. Chlapček vážil takmer 5 kíl a narodil sa dokonca so zlomeninou.

Moniku Leovú na Instagrame sleduje 125-tisíc ľudí. Pred pár dňami sa so svojimi fanúšikmi podelila s krásnou správou, že sa z nej stala dvojnásobná mama. Po týždni prenášania porodila synčeka Maxa, ktorý vážil úctyhodných 4 710 gramov

Moderátorka pre český portál Expres.cz priznala, že to bol náročný pôrod, ktorý trval niekoľko hodín. Rodila prirodzenou cestou a bez epidurálu. Keďže Maxík vážil takmer 5 kíl, nebolo to jednoduché a počas pôrodu sa mu dokonca zlomila kľúčna kosť. Je to ale jedno z najčastejších poranení pri deťoch a všetko bude čoskoro v poriadku. Okrem toho mal chlapček po celom tele tzv. petéchie, čo sú popraskané žilky, ktoré vznikajú po dlhom a namáhavom pôrode, no do pár dní by sa mali vstrebať. 

 

So synčekom už sú doma

Monika zdieľala aj to, že s Maxíkom už je doma, kde na ňu čakal manžel Martin a ich spoločná dcérka Mia. Tá ich navštívila aj v pôrodnici a veľmi sa z príchodu mladšieho bračeka tešila. Najviac ju ale fascinovalo bruško Moniky, ktoré sa ešte nevrátilo do pôvodnej veľkosti.

Monika je aj pár dní po pôrode aktívna na sociálnych sieťach a zverejnila viacero príspevkov. K novému prírastku gratulujeme a všetkým prajeme hlavne veľa zdravia.

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/leova_monika & Expres.cz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia