Slávna herečka otvorila TABU tému: Aké je to mať 3 deti s 3 rôznymi mužmi?

Kate Hudson
Kate Hudson
Zdroj: SITA
2024-05-19 07:00:00 |

Americká herečka Kate Hudson (45) je trojnásobnou maminou. Svoje deti však nevychováva v tradičnej rodine. Troch potomkov má s tromi rôznymi mužmi. Aké to je?

V roku 2004 privítala slávna herečka Kate Hudson spolu s manželom Chrisom Robinsonom synčeka, ktorému vybrali meno Ryder. Ich vzťah však nevydržal a párik sa rozviedol v roku 2007. O 3 roky neskôr jej padol do oka hudobník Matt Bellamy. S ním má tiež syna Binghama. Aj táto láska jej stroskotala a v roku 2014 sa ich cesty s Mattom rozišli.

Ako sa hovorí, do tretice všetko dobré. Platí to zatiaľ aj v tomto prípade. Blondínka sa zaľúbila do hudobníka Dannyho Fujikawa, s ktorým má dcéru Rani. Iskriť to medzi nimi začalo v roku 2017, po 15-ročnom kamarátstve. O rok na to sa im narodila spomínaná dcérka a v roku 2021 sa zasnúbili. Klape im to dodnes. A keďže herečka nemá vo svojom živote len jedného muža, ale rovno troch, podelila sa s verejnosťou, aké to vlastne je.

V ich netradičnej rodine prevláda harmónia. „Sme veľmi prepojení a sme si veľmi blízki. Láska môže zmeniť formu. Je tu toľko lásky pre všetky deti,“ zdôverila sa v rozhovore pre magazín people.com. Keďže aj jej bývalí partneri majú ďalšie ratolesti, ich família je naozaj veľká. „V tejto poplátanej rodine sme na to všetci prišli... Deti majú pocit, že majú obrovskú rodinu,“ zverila sa.

V rozhovore tiež zdôraznila blízkosť medzi svojou dcérou Rani a dcérami svojich expartnerov, opísala ich ako sestry. „Prežili spolu všetko a je úžasné vidieť, najmä keď starnú, aký krásny je ich vzťah. Je to tak milujúce a starostlivé. Zostali pri tom. Je to ako veľmi zriedkavý hollywoodsky príbeh. Sú v ňom navždy. Je to divoké,“ dodala otvorene. Čo si myslíte o takýchto rodinných vzťahoch vy?

 


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia