Slávna herečka má doma svoj klon: Pozrite, s dcérkou sú dokonalé parťáčky!

Kate Hudson
Kate Hudson
Zdroj: SITA
2023-05-29 08:00:00 |

Tá je ale rozkošná! To si pri pohľade na 4-ročnú dcérku herečky Kate Hudson povie asi každý. Slávna blondínka ma totiž doma malú verziu samej seba. A ako vidieť z príspevkov, ktoré dáva na sociálnu sieť Instagram, s výmyselníčkou Rani Rose sa doma rozhodne nenudia.

Na červenom koberci sú vždy bezchybné a očarujúce. Reč je o hviezdnych speváčkach, modelkách a herečkách, ktoré sa však doma menia na obyčajné smrteľníčky. Aj oni sú manželkami a mamami s radosťami a problémami, ktoré riešia mnohé z nás. 

Vďaka sociálnym sieťam dnes máme možnosť vidieť ich aj v takomto svetle. O svoje súkromie sa ochotne delí aj herečka Kate Hudson. Tá je trojnásobnou matkou. Z predchádzajúcich vzťahov má synov Rydera (19) a Binghama (11), ku ktorým v roku 2018 pribudla rozkošná princeznička. 

 

 

Rani Rose, ktorá v októbri oslávi 5. narodeniny, je rovnaká ako jej rovesníčky. Miluje princezné a rada sa parádi. Dôkazom je aj fotka z uplynulého víkendu, na ktorej spoločne s maminou pózujú s narúžovanými perami. Ako blondínka prezradila, vydarený záber vznikol o 7 hodine ráno. „Obe ste nádherné! Máš doma svoj malý klon,” znejú vybrané reakcie od fanúšikov. „Mám pocit, že Rani Rose je rovnaké číslo, ako jej slávna mama,” pridal výstižný komentár ďalší z priaznivcov. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či raz bude kráčať v jej šľapajach. Napokon, herectvu sa venuje aj jej stará mama Goldi Hawn.

 


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia