ŠOKUJÚCA správa, Známa mamička priznala ROZCHOD: Idylickému manželstvu je koniec!

ŠOKUJÚCA správa, Známa mamička2024-05-18 19:00:00 |

Rozprávke známeho českého páru zazvonil zvonec. Po takmer piatich rokoch spoločného manželstva dvojica potvrdila rozchod.

Známa česká herečka Patrície Pagáčová je u našich susedov jednou z najpopulárnejších herečiek. Na Instagrame ju dokonca sleduje viac ako pol milióna ľudí. Na Slovensku pôvabnú blondínku preslávila najmä spevácka šou Superstar, v ktorej patrila po boku speváčky Moniky Bagárovej k ženskému osadenstvu poroty.

Posledné mesiace však Patrície neprežíva ružové obdobie. Jej manželstvo s dramaturgom Tiborom má byť už niekoľko mesiacov v troskách. Čo je smutnejšie, nejde o žiadnu klebetu, nakoľko informáciu potvrdili obaja manželia, ktorí spolu vychovávajú 3-ročnú dcérku Bibianu.

 „Áno, môžem potvrdiť, že sme od seba. Veľmi ma to mrzí, také veci sa však v živote, bohužiaľ, stávajú. Teraz je našou prioritou naša dcéra a byť dobrými rodičmi,“ vyjadrila sa 35-ročná mamička pre Super.cz.

Svoju verziu ponúkol aj Tibor.  „Máme za sebou krásnych šesť rokov vzťahu, z ktorého vzišla naša dcéra Bibi. Bohužiaľ, nám to nevyšlo. Odchádzame od seba bez nenávisti, ale v priateľskom duchu a spoločnej láske k našej dcére,” uviedol pre
iDnes.cz. Dvojica vraj už síce jednu domácnosť nezdieľa, no žiadosť o rozvod ešte podaná nebola.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Super.cz, iDnes.cz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia