Agáta Hanychová je KONEČNE spokojná: Od Jakuba Prachařa bude dostávať takúto MASTNÚ sumičku!

Agáta Hanychová a Jakub
Agáta Hanychová a Jakub Prachař
Zdroj: Instagram/agatahanychova, jakub_prachar
2024-05-19 19:00:00 |

Česká influencerka sa s tým nekašle a súkromné problémy veľmi rada rozoberá aj s verejnosťou. Agáta Hanychová sa už neraz posťažovala, že od otcov svojich dcér dostáva nedostatočné výživné. To sa u jedného z nich teraz zmenilo.

Rodinný život Agáty Hanychovej je pestrejší ako v americkom filme. Známa kráska vychováva tri deti, pričom každé má s iným mužom. Kým s otcom najstaršieho syna Kryšpína Miroslavom Dopitom sa po rokoch odlúčenia dala vlani opäť dokopy a zdieľajú spolu jedno domácnosť, ostatní dvaja oteckovia na svoje dcéry platia výživné.

Kontroverzná influencerka sa netajila tým, že nie je spokojná s výškou finančnej podpory od bývalých partnerov, čo rozhodne nemienila nechať iba tak. Tento týždeň pokračoval súd ohľadom Mii, ktorú má Agáta s Jakubom Prachařom. Nakoľko podľa Instagramu mala byť v tom čase mamička s Kryšpínom na ortopedickej klinike, kde ho čekala operácia, súdu sa zúčastnila iba jej právnička. Jej exmanžel prišiel v sprievode svojho obhajcu.

Ako píše portál Expres.cz, počas prestávky vraj zazneli z umelcových úst ostré slová. „Alkoholička a psychopatka... Zarába 600-tisíc mesačne. Mala by mať nejaké morálne hranice,” mal sa sťažovať Jakub na chodbe, kde sa skloňovalo i to, že by mal Agáte posielať 25-tisíc českých korún.

Po dvoch hodinách neverejného pojednávania prišlo vyhlásenie rozhodnutia súdu, ktoré už bolo prístupné aj verejnosti. Na základe neho má otecko povinnosť platiť Hanychovej mesačne 35-tisíc českých korún. Avšak táto suma by vraj mala pozostávať z dvoch čiastok - 15-tisíc pôjde na Miin sporiaci účet a 10-tisíc ostane jej matke. 

Okrem toho súd vyhovel Jakubovej žiadosti, aby Agáta prestala zverejňovať ich dcéru na internete. ,,Matka je oprávnená zverejniť obrazové a zvukové záznamy neplnoletej iba po predchádzajúcom písomnom súhlase otca, matka je povinná odstrániť zo svojich účtov na sieťach s akýmkoľvek názvom na akejkoľvek platforme všetky obrazové, zvukové a obrazovo-zvukové záznamy a to do 30 dní odo dňa právnej moci tohto rozsudku," prehlásila sudkyňa v súdnej sieni, po ktorom trojnásobná mamina konečne srší spokojnosťou.

,,Som rada, že sme sa ako civilizovaní a dospelí rodičia našej najlepšej dcéry dohodli. Sme obaja spokojní. Som rada, že sa aspoň s jedným z otcov dokážem dohodnúť a dúfam, že to tak bude aj s druhým,” vyjadrila sa pre Extra.cz influencerka.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Extra.cz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia