Známe SINGLE mamičky! Vďaka Instagramu ZAROBILI nemalé PENIAZE, inšpirujete sa aj vy?

Známe SINGLE mamičky! Vďaka
Zdroj: thinkstock.com
Zdroj: thinkstock.com
2023-11-25 07:00:00 |

Slobodné, rozvedené či ovdovené matky okolie v minulosti ľutovalo a okolo rodičovstva osamelých žien panovalo veľa mýtov a predsudkov. Hoci rozhodne nie je jednoduché vychovávať deti sama. Ženy, ktoré sa na to odvážia sú dnes predovšetkým symbolom sily, odvahy a sebavedomia.

Dnešné single mamičky sa neboja cestovať po svete, študovať, budovať kariéru a najmä - ukázať svoju šikovnosť celému svetu. Tie najinšpiratívnejšie na Instagrame vďaka silnej životnej skúsenosti dokonca zarobili nemalé peniaze.

 

Lizabeth Rebecca

Prekrásna tmavovláska z Utahu je mamou štyroch detí, ktorá sa pred rokom rozviedla a odvtedy žije svoj single život. Okrem Instagramu ju môžete vidieť aj na Youtube, kde má vlastný kanál. Venuje sa predovšetkým tipom na organizovanie domácnosti, zdravé varenie a upratovanie, čo popri štyroch deťoch rozhodne nie je jednoduché. Okrem toho miluje šport, fitnescentrum a najradšej chodí v jeansoch a croptopoch. Nedávno si našla priateľa, a ukázala tým všetkým sledovateľkám, že ani štyri deti a zabehnutý rodinný život nie sú prekážkou k objaveniu šťastia.

 

Yuri Sinata

Nedávno oslávila štyridsiatku a na Instagrame sa môže pochváliť vybudovaným kaderníckym salónom, prekrásnym synom a aktívnym životným štýlom. Hoci pochádza z ťažkých životných pomerov, podarilo sa jej dosiahnuť naozaj veľa. Má vysnívanú prácu, cestuje, športuje a nedávno do jej života vstúpil aj nový vzťah. Skrátka, hollywoodsky sen, ktorý by si zaslúžil aj film, ale Yuri si vystačí aj s Instagramom.

 

Agáta Hanychová

Podrezaný jazyk, odvážny prístup k životu a rozhodne nie na ružiach ustlané vzťahy. Aj naši českí susedia majú svoju single mom hviezdu, a to moderátorku a modelku Agátu Hanychovú, ktorá sa venuje aktuálne najmä sociálnym sieťam. Agáta sa okrem životného štýlu rada pochváli výletmi či množstvom reklamných postov, kde rozhodne nešetrí, no diváci milujú jej kuchárske okienka, sprestrené o trefné, vtipné a otvorené komentáre. Mama troch detí to vo vzťahoch nemá jednoduché, zato tajomstvo Instagramu ovládla perfektne.

 

Nappy Nomad

Najkrajší Instagramový mamičkovský profil patrí mamičke, ktorá síce šetrí informáciami o svojom osobnom živote, zato jej fotky, ktoré sú kombináciou cestovania, módy a detí, sú jednoducho dokonalé. Ak sa túžite zasnívať a inšpirovať, či len nabrať energiu v ťažkých mamičkovských dňoch, tento profil je pre vás ako stvorený.

 

Rebuilding.joy

Keď rodine osud zo dňa na deň vezme životného partnera a otca detí, je to tragédia. Mamička Tiffany sa však odvážila žiť ďalej. Na svojom profile dáva ľuďom po strate partnera nielen tipy na ekonomicky dostupné cestovanie, ale predovšetkým rady, ako zvládnuť život osamote. Jej cesta je náročná, ale krásna a hodná podpory ostatných žien.

 

Double Trouble

Aj na Slovensku máme inšpiratívnu mamu, ktorá sa venuje deťom, kariére aj Instagramu. Mamička Saška pracuje v nemocnici, no popri tom si nájde čas aj na dokumentovanie dobrodružstiev zo života so svojimi dvoma dcérami. Okrem cestovania a detskej módy rada dáva priestor slovenským slow fashion značkám a tipom na výlety po Slovensku.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Marcela Beňová

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia