Najstaršia mamička šoubiznisu (60) prehovorila: TOTO odkazuje kritikom!

Brigitte Nielsen
Brigitte Nielsen
Zdroj: profimedia.sk
2023-11-23 07:00:00 |

Je síce vo veku babičky, ale nevie si to vynachváliť! Herečka Brigitte Nielsen patri medzi slávne tváre, ktoré netreba hádam nikomu predstavovať. Pestrá však je nie je len jej kariéra, ale zaujímavé to má aj v súkromí. Napríklad aj preto, že jej najmladšie dieťa má len 5 rokov.

Keď Brigitte Nielsen vo svojich 55 rokoch otehotnela, ona sama to považovala priam za zázrak. Skupina ľudí však v súvislosti s tým hovorila o veľkej nezodpovednosti a slávna herečka vlastne doteraz čelí veľkej kritike, že je na to všetko príliš stará. „Nie je nič také. Chlapom, ktorí majú dieťa v 60-tke, 70-tke, či dokonca 80-tke, nič také nehovoríme. Pozrite sa na De Nira. Má 79 rokov a 7-mesačné dieťa,” uviedla v aktuálnom rozhovore pre magazín People.  

Ako ďalej dodala, že je na materstvo stará, si o nej myslela polovica sveta, vrátane jej štyroch starších synov. Najstarší Julian má 39, Killian 33, Aaaron 30 a Raoul Jr. 28.  

 

 

Nielsen otvorene priznáva, že keď podstupovala umelé oplodnenie, lekár jej povedal, nech je realistická. „Uviedol, že mám 2 a pol percentnú šancu otehotnieť. Takže, keď sa to konečne stalo, bolo to úžasné,” prezradila. 

Slávna umelkyňa zároveň dodáva, že práve toto posledné tehotenstvo bolo pre ňu najlepšie. Rovnako si najviac pochvaľuje práve posledný pôrod a pozitívne hodnotí aj materstvo v tomto zrelom veku. 

 

 

Podobnej kritike Brigitte čelila v minulosti, keď sa ako 41-ročná dala dokopy s 25-ročným modelom, z ktorého je dnes jej 5. manžel. „Pamätám si, ako ľudia hovorili, že je to smiešne. Že čo si to o sebe myslím. Všetci tí, ktorí sa z nás smiali a ukazovali na nás prstom, sú teraz už rozvedení a my sme stále spolu,” povedala k tomu. „Som veľmi trpezlivá a dávam jej extra porciu lásky. A myslím si, že to najmä preto, lebo som vo veku babičky. Keď som bola mladšou matkou, často som riešila, že som single, veľa som lietala, bola som na pľaci. Teraz je Frida na prvom mieste,” uzavrela na margo tejto témy pyšná prominentná mamička.  

Fotogaléria

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia