Narodeniny syna Borisa Kollára: Zažili ste už na detskej oslave takéto NETRADIČNÉ osadenstvo?

Boris Kollár
Boris Kollár
Zdroj: Instagram/kollarboris
2024-05-17 11:00:00 |

Presný počet detí Borisa Kollára vie iba on sám. K niektorým sa hrdo hlási, o iných mlčí. Drobci, o ktorých však verejnosť vie, sa počas uplynulého víkendu stretli na narodeninovej oslave, aká sa často nevidí.

Borisovi Kollárovi už roky prislúcha titul multiotecko a zdá sa, že tak skoro mu ho nikto ani nevezme. Napriek vysokému počtu ratolestí a aj veku dokáže politik verejnosť ešte stále šokovať ďalším novým prírastkom.

Sám šéf strany Sme rodina nedávno v podcaste Filipa Sulíka prehlásil, že nemôže vymenovať mená všetkých svojich detí, pretože nie o všetkých vie aj verejnosť. Boris naznačil, že s niektorými mamičkami má akúsi dohodu. Viacerými sa však pravidelne pýši na sociálnych sieťach, pričom posledne tak urobil pri príležitosti 4. narodenín syna Markusa. 

Rozkošnému synčekovi podnikateľ usporiadal oslavu, na ktorú však nepozval iba oslávencových súrodencov, ale aj ich mamičky. Ako informuje portál Pluska, na záhradnej párty sa stretli Markusova mama Miroslava Jakubisová, Barbora Balúchová, exotická Paula Simoes či Monika Ostrihoňová, ktoré si spolu prekvapivo veselo klábosili. Spoločnosť im robila i Kollárova mamina, čo značí, že dobré vzťahy panujú nielen medzi dámami, ale aj nimi a starkou ich detí.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Pluska, Instagram/kollarboris

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia