FATÁLNA chyba lekárov: Mamička 18-mesačného bábätka má už len rok života!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2024-05-16 19:00:00 |

Mamičke lekári povedali, že jej zostáva menej ako rok života po chybe, ktorú urobili pri pôrode cisárskym rezom.

Kelsie M. (30) musela ísť na núdzový cisársky rez, keď porodila dcéru Renae, ktorá má dnes 18 mesiacov. Doktori jej náhodou urobili 8-palcový rez v močovom mechúre. Táto chyba viedla k tomu, že trpela otravou krvi a čriev. Rozvinulo sa u nej neskôr zlyhanie čriev a nebola schopná absorbovať tekutiny, ako uviedol portál liverpoolecho.co.uk.

Mamičke lekári teraz povedali, že potrebuje transplantáciu čreva a ak ju nebude mať, má už len rok života. Kelsie zostáva už len nádej: "Len dúfam a modlím sa, aby som sa čoskoro dostala na vrchol zoznamu, pretože mám malé dieťa, ktoré potrebuje svoju mamu vo svojom živote. Je také ťažké zostať silná, pretože je to mimo mojej kontroly, a to je na tom to najhoršie."

"Keď som sa dozvedela o tých 12 mesiacoch, povedala som si, že všetko, čo chcem urobiť, je sústrediť sa na svoju rodinu a vytvoriť si s nimi spomienky. To, že som nedostala transplantáciu, ma veľmi trápi, ale môj manžel na to nechce myslieť," uviedla ďalej zúfalá mamička.

Kelsie porodila Renae, keď bola v 31. týždni tehotenstva a necelú hodinu po narodení mala zástavu srdca. Po neustálom pobyte v nemocnici a mimo nej, a po komplikáciám s močovým mechúrom jej diagnostikovali zlyhanie viacerých orgánov.

Jej život sa zo dňa na deň skomplikoval. "Môžem jesť, ale len pre chuť, pretože teraz z jedla nič nedostávam. Je to hrozné, pretože som bola absolútnym gurmánom, ktorý miloval všetky rôzne druhy jedál. Ak zjem plnohodnotné jedlo som rovno dehydrovaná. Môžem vypiť iba liter tekutín denne."

Kým bola v nemocnici, Kelsie musela prijímať tekutiny hadičkou, a preto nemohla bez pomoci vstať z postele. Teraz sa musela znova naučiť chodiť, čo bolo 'proste hrozné', keďže v jednej chvíli nemohla ani položiť nohy na podlahu. "Potrebovala som dvoch ľudí, ktorí mi pomohli dostať sa na toaletu a bolo to doslova tri kroky od mojej postele, ale trvalo mi desať minút, kým som sa tam dostala. Ak som sa postavil na nohy, musel som ísť po špičkách, pretože vystretie nôh bolo príliš bolestivé, pretože som bola v posteli tak dlho."


Autor: © Zoznam/AJ

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia