Simona Krainová je vraj sliepka, nič nerobí a postavu má ako rúra: Modelka rázne zakročila!

Simona Krainová
Simona Krainová
Zdroj: Instagram/simonakrainova
2024-06-09 11:00:00 |

Simona Krainová nie je žiadny anjelik. Príťažlivá modelka pravidelne provokuje verejnosť a následne na svoju adresu počúva ostré komentáre. Teraz ale poriadne pritvrdila!

Česká kráska sa pohybuje vo svete modelingu viac ako 30 rokov. Za ten čas si už, samozrejme, zvykla na to, že nie každému musí byť sympatická. Napriek tomu aj jej pohár trpezlivosti sem-tam pretečie.

Simona Krainová pred pár dňami zverejnila drsné komentáre na svoju adresu, tie jej na Facebooku venovala istá Anaj. Ide o reakciu k príspevku, v ktorom známa blondínka odpovedá na otázku, čo robí, aby bola fit.

Žena Simonu označila za sliepku a to bolo zrejme ešte to najjemnejšie, čo jej odkázala. ,,A super príklad dávaš! …len trajdanice, jasné, že máš čas na šport, keď ti od rána padla. A tie chudery, ktoré ti mojkajú r*ť cez net… Koniec. Šmatlavá si, riedkovlasá, biely chorý jazyk vyplazuješ, aby si mala na tento tvoj stereotyp,” rozčertila sa neznáma Slovenka. Tu však jej kritika zďaleka neskončila. 

,,A za ďalšie, od rovnej šmatlavej kravy posadnutej samej sebou si nikto nebude brať príklad! Preto si sa vydala za špaťoša zámožného! Chudák chlap! Postavu máš ako rúra a len ohováraš ženy, ktoré dosiahli! Keby si nehrala vo filmoch, si niktoš, ale vieme si predstaviť, čo tomu predchádzalo,” ďalej prskala Anej. Keďže Simonu neváhala vo svojich vyjadreniach označiť, modelka si jej štipľavé slová prečítala a nič jej nedarovala.

Dvojnásobná mamička zverejnila spomínané komentáre na svojom Instagrame a priložila k nim aj meno a fotku dotyčnej osoby. Ostatných, ktorí by ju chceli rovnako osočovať, jasne varuje, že dopadnú podobne.

,,Sériový vrah na sockách existuje!!!! Takéto útoky sem budem dávať iba pre vaše zamyslenie… Pretože mi to hlave neberie,” napísala Simona.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/simonakrainova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia