Slávni rodičia POBÚRILI verejnosť: Obrovská KRITIKA kvôli TOMUTO!

Manželia Baldwinovci
Manželia Baldwinovci
Zdroj: Instagram/hilariabaldwin
2024-06-18 07:00:00 |

Tak toto im nevyšlo! Slávni rodičia Alec a Hilaria Baldwinovci schytali poriadne ostrú kritiku od svojich fanúšikov...

Alec a Hilaria Baldwinovci majú spolu 7 detí - Carmen (10), Rafaela (8), Leonarda (7), Romea (6), Eduarda (3), Luciu (3) a Ilariu (1). No a záber práve na ich najstaršiu dcéru pobúril verejnosť.

Pri príležitosti Dňa otcov zdieľal herec na sociálnej sieti Instagram pár fotografii svojich ratolestí. „Šťastný Deň otcov všetkým otcom," napísal. No a fanúšikovia na ňom nenechali ani nitku suchú. Nepáčilo sa im totiž, že  Carmen nosí mejkap.

Podľa ich slov, tak malému dievčatku líčidlá do rúk nepatria. „Prečo nosí 10-ročné dievča mejkap? či „To vážne? Mejkap na celej tvári v 10 rokoch? Rodičia sú v dnešnej dobe leniví,“ napísali ich fanúšikovia. Komentárov v podobnom duchu bolo pod príspevkom naozaj mnoho.

Iní sa zas zhodovali na to, že je to úplne normálne v jej veku. „Nie je to tvoje dieťa. Môžu si ju vychovávať tak, ako uznajú za vhodné,“ zhodovali sa ostatní. Nie je to prvýkrát, čo ich dcéra bola nalíčená. Inštruktorka jogy s ňou pridala spoločnú snímku na Instagram vo februári a aj vtedy sa nad namaľovanou tvárou Carmen ľudia pohoršili.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia