Promi mamička zverejnila FOTO svojho nedokonalého tela: Reakcie verejnosti nemajú chybu!

Ireland Baldwin
Ireland Baldwin
2024-03-13 07:00:00 |

Vyžadovalo si to veľa odvahy, zverejniť tieto zábery! Ireland Baldwin je verejnosti známa nielen ako dcéra slávnej Kim Basinger a Aleca Baldwina, ale tiež vďaka tomu, že istý čas pôsobila ako modelka. Momentálne sa naplno venuje materským povinnostiam a aj ju trápia radosti a problémy bežných smrteľníčok.

Ako kráska najnovšie priznala, hoci od pôrodu jej dieťatka ubehol istý čas, stále sa jej akosi nedarí zatočiť s popôrodnými kilami. „9 mesiacov po pôrode a som ďaleko od toho, kde chcem byť. Ale už si konečne nájdem čas, aby som tento zadok dostala do formy,” prihovorila sa Ireland svojim followerom. 

Zároveň pridala niekoľko tipov. „Nie je nevyhnutne cvičiť každý deň, ale robiť pokroky, aby si bola dôslednejšia. Viac kráčaj a viac sa hýb. Tento príspevok je o solidarite s každým, pre koho je náročné začať na sebe pracovať,” dodala dcéra slávnych hercov. 

 

 

Baldwin zdôraznila, že je dôležité byť k sebe láskavý a postupne na sebe pracovať. Medzi followermi sa stretla s peknými reakciami. Mnohí jej otvorenosť a úprimnosť ocenili. Niektorí pridali reakcie, ktorými ostatných určite pobavili. „Stále sa snažím schudnúť po pôrode dcéry. Má už 18 rokov,” napísala istá fanúšička. „Ženské telá sú neuveriteľné a odvádzajú skvelú prácu. Už nikdy nebude rovnaké, ako predtým, ale to je v poriadku,” pridala sa ďalšia.   

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia