Dcéra Geissenovcov túži po väčších prsiach: Slávna mama jej odporúčila plastiku!

Dcéra Geissenovcov túži po
Geissenovci
Zdroj: Instagram
2024-04-08 07:00:00 |

Vyzerá to tak, že okázalý spôsob života a luxus nie sú jedinými slabosťami pracháčov Geissenovcov! Nie je žiadnym tajomstvom, že Carmen v túžbe po dokonalosti podstúpila viaceré zákroky. V poslednom čase sa hovorí o tom, že im podľahol už aj Robert. Nuž, a ako sa hovorí, jablko nepadlo ďaleko od stromu.

O plastickej operácii totiž najnovšie uvažuje jedna z ich dcér. 20-ročná Davina totiž nie je spokojná s veľkosťou svojho poprsia. Ako v súvislosti s tým prezradila, nosieva menšie topy, aby jej vnady vyzerali o čosi väčšie. Takýto spôsob "vylepšenia" ju ale zrejme už viac nebaví. 

 

 

Asi málokoho prekvapí, že pri debate na túto tému boli prítomné televízne kamery. Geissenovci už totiž roky dosahujú úspechy s vlastnou reality šou, ktorá sa teší veľkej obľube aj v našich končinách. Dve dcéry pracháčov z Nemecka pred kamerami vlastne vyrastali a diváci už neraz boli svedkami rôznych bizarných situácií. 

„Jablko nepadá ďaleko od stromu,” poznamenala na margo plánov svojej dcéry Carmen. Tá má sama prsia vylepšené u plastického chirurga. A zrejme nielen tie. Obľubuje taktiež rôzne omladzujúce procedúry, vďaka ktorým na svoj vek rozhodne nevyzerá. 

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia