Známu herečku už jej 12-ročný syn prerástol: Nad jej výchovnými praktikami ľudia krútia hlavou!

Alicia Silverstone
Alicia Silverstone
2024-04-07 07:00:00 |

Podobu s ňou nezaprie! Herečka Alicia Silverstone sa na sociálnej sieti Instagram pochválila vydarenými fotkami z dovolenky, ktorú si užila spolu so svojím milovaným synom. Ten má už 12 rokov a svoju slávnu mamu dokonca prerástol. Pozrite!

Alicia Silverstone v minulosti neraz čelila kritike za to, že jej výchovné praktiky sú pomerne zvláštne. Keď jej synček Bear mal len 10-mesiacov, kŕmila ho tak, že mu predžúvala stravu. Pomerne prekvapivé bolo jej priznanie, že sa so synom bežne kúpe vo vani. Nad tým, že s ním ako s 11-ročným spáva v jednej posteli, odborníci zdvíhali varovný prst. 

 

V týchto dňoch sa herečka a jej syn spomínajú v médiách opäť. Dôvodom je to, že Silverstone sa na sociálnej sieti Instagram pochválila fotkami z ich spoločnej dovolenky. „Jedli sme chutné jedlo a trávila som kvalitný čas so svojím synom,” napísala k záberom umelkyňa. 

Pri pohľade na ne je vidno, že školák podobu so slávnou matkou nezaprie. Zaujímavé je, že ju už dokonca prerástol a je vyšší ako ona. Pod príspevkom sa hromadia nadšené príspevky od celebritných priateľov i followerov. Mnohí neskrývajú nadšenie. „Máš skvelého parťáka. Nech ti robi stále len radosť,” znejú vybrané z komentárov. 

 

FOTO: Kliknutím na šipky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia