Dcérku porodila za dramatických okolnosti: Dojemné vyznanie známej Slovenky!

Nela Pocisková
Nela Pocisková
Zdroj: Ján Zemiar
2024-04-03 07:00:00 |

Jej príchod na svet bol pomerne netradičný! V rodine Nely Pociskovej a Filipa Tůmu majú v týchto dňoch dôvod na oslavu. Ich dcérka Lianka totiž oslávila svoje 6. narodeniny. Pozrite, akú krásnu gratuláciu jej pyšná mamina venovala.

Nela Pocisková je našou úspešnou herečkou a speváčkou. Okrem kariéry sa môže pochváliť aj krásnou rodinkou. Svoje šťastie našla po boku nemenej talentovaného a úspešného kolegu Filipa Tůmu , s ktorým má syna Hektora a dcéru Lianku.

Práve ona oslávila 2. apríla svoje narodeniny. Nela pri tej príležitosti na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila zopár vydarených záberov svojej princezničky. Zároveň pridala aj vyznanie, ktorým mnohých dojala. „Takto pred šiestimi rokmi sme mali žúrku v aute iba my dve. Ale dobre to dopadlo. Vďaka tomu tam hore,” uviedla v úvode svojho príspevku umelkyňa. Tá narážala na to, že Lianka prišla na svet ešte cestou do pôrodnice, v aute. 

 

„Škoda že nechcem ukázať tvoje oči, lebo sú to najkrajšie, čo som kedy videla. Áno, asi som dnes trochu rozcítená, ale ďakujem za teba celým srdcom, pretože si to najlepšie, čo som si mohla kedy priať. Naozaj Boží dar a skvelé dievča, ktoré má dnes 6 rokov. Nech si navždy šťastná, Lianka,” pokračovala Nela. 

Pod príspevkom sa začali hromadiť gratulácie od kolegov a fanúšiov, ku ktorým sa aj my pripájame. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia