Slávny herec pózoval na titulke s dcérou: Je krásna a talentovaná!

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Zdroj: SITA
2024-04-01 07:00:00 |

Má byť prečo pyšný! Mark Wahlberg sa môže pochváliť úspešnou hereckou kariérou a darí sa mu aj v súkromí. Má dlhoročné harmonické manželstvo s krásnou modelkou a je hrdým štvornásobným otcom. V uplynulých dňoch sa pochválil svojou mladšou dcérou a fanúšikovia pri pohľade na ňu nešetria komplimentami.

„Som tak hrdý na toto dievča,” napísal Mark Wahlberg k záberom, na ktorých pózuje so svojím najmladším dieťaťom, a to 14-ročnou dcérou Grace. Práve oni dvaja spoločne zdobia titulku magazínu EO luxe, v ktorom sa čitatelia majú možnosť dozvedieť aj čo-to o vášni mladej školáčky. Tá sa totiž venuje jazdectvu na koni a je v tom dobrá. 

Úspešný herec má na sociálnej sieti Instagram takmer 30 miliónov folowerov, ktorí pri pohľade na tento dojemný moment neskrývali svoje nadšenie. „Toto sú chvíle, pre ktoré my rodičia žijeme. Máš nádhernú dcéru a určite si skvelým otcom,” znejú vybrané z nich. 

 

 

Mark Wahlberg a niekdajšia modelka Rhea Durham majú spolu dvoch synov a dve dcéry. „Chcem dať svojim deťom všetko na svete. Ale taktiež chcem, aby si vedeli všetko vážiť, boli z nich úspešní a dobrí ľudia a užívali si život. To je moja filozofia a nechcem v tom zlyhať,” uviedol v minulosti na margo rodičovstva slávny herec.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia