Promi mamička oslávila prvý zub svojho syna: Šialené, čo sa potom dialo na Instagrame!

Dominika Myslivcová
Dominika Myslivcová
Zdroj: profimedia.sk
2024-03-31 07:00:00 |

Nenechali na nej nitu suchú! Česká influencerka Dominika Myslivcová má na sociálnej sieti Instagram viac ako 370-tisíc followerov, s ktorými sa bežne delí o momentky zo svojho súkromia. Nie vždy je však na ne pozitívny ohlas. Príkladom sú aj uplynulé dni, keď sa pochválila, že jej synčekovi už narástol prvý zub.

Dominika Myslivcová sa stala mamičkou v auguste minulého roka. Synčekovi spoločne s partnerom dali netradičné meno - Derian. Hoci mnohé celebrity svoje ratolesti pred svetom skrývajú, ona nie je ten prípad. 

V týchto dňoch sa dokonca pochválila, že jej malý poklad už má svoj prvý zúbok. Nuž, a tento míľnik sa rozhodli aj osláviť pomerne netradične - tematickou tortou. „Som proste pyšná mamča a stálo ma to toľko nervov, že torta je ozaj na mieste,” napísala k fotkám Dominika. 

 

Svojím príspevkom vyvolala influencerka hotové šialenstvo. Mnohí si myslia, že takéto oslavy prvého zúbku sú jednoducho prehnané. „To k čomu všetkému sa dáva torta? Prvý krok? Prvá cigareta? Prvý sex,” znie jeden pobúrených komentárov, ktorých je pod príspevkom neúrekom. 

Samotná Myslivcová sa na ne rozhodla zareagovať. „Neverila by som tomu, čo dokáže jedna malá nevinná tortička, ktorú som si za prvé, sama objednala, zaplatila a dokonca aj sama zjedla. Je to moje rozhodnutie, moja vec. Nechápem drzosť niektorých ľudí a to, že majú potrebu komentovať cudzie životy,” povedala Dominika, ktorá kritikom a neprajníkom tiež odkázala, že im nikto nekáže aby ju sledovali. 

Čo si o tom myslíte vy?

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia