NEKONEČNÁ radosť! Takto doma víta Leoša Mareša jeho dcérka: Nič ROZKOŠNEJŠIE dnes neuvidíte!

Leoš Mareš
Leoš Mareš
Zdroj: Instagram/leosmares
2024-03-28 11:00:00 |

Moderátor Leoš Mareš je otcom troch detí. Kým dvaja starší synovia už majú svoje vlastné životy, dcérka Alex sa teší z každej tatkovej pozornosti. 

Najstarší syn Leoša Mareša oslávil koncom minulého roka 18-tku. Jakuba má moderátor so svojou bývalou manželkou Monikou rovnako ako aj 14-ročného Matěja. Dvojica sa v roku  2017 síce rozviedla, no už navždy ju budú spájať práve spomínaní dvaja fešáci.

Mareš na manželstvo rozhodne nezanevrel a už ďalší rok vstúpil do chomúta s ďalšou Monikou. Pôvabná influencerka sa netajila tým, že sa s polovičkou snažia o bábätko, neraz prehovorila aj o svojom trápení. Napokon sa ale pošťastilo a Marešovci sa 10. marca 2022 stali rodičmi spoločného dieťatka. Pohlavie dovtedy netušili, a tak dcérka dostala vopred vybraté neutrálne meno Alex. 

Rozkošné 2-ročné dievčatko je skutočné slniečko. A keď sa Leoš vracia domov uťahaný z práce či iných povinností, akonáhle otvorí dvere svojho domova, vrhne sa naňho príliv obrovskej energie a radosti. Tá úprimná lásku a šťastie v tvári rozkošnej bábiky správi krásny deň aj vám!


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/leosmares

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia