FOTO Boris Valábik v rukách 3-ročnej dcérky: Keď sa zabudne, takto ide aj do obchodu!

Boris Valábik
Boris Valábik
Zdroj: Insstagram/borisvalabik
2024-03-03 19:00:00 |

Nevadí, že má viac ako 2 metre. Pri dcérke sa Boris Valábik stáva úplne bezbranným a oddaným oteckom, ktorý, keď si to jeho princezná zažiada, sa s radosťou vloží do jej malých šikovných ručičiek.

Napriek tomu, že sa už hokeju profesionálne nevenuje, všetci si ho budú navždy spájať práve s týmto športom. Boris Valábik zavesil hokejovú kariéru na klinec pred ôsmimi rokmi. Posledné obdobie sa živí ako moderátor, zabávač, ale aj ako influencer. 

Avšak fanúšikovia nájdu na Borisovom Instagrame nielen reklamy na rôzne produkty či služby, ale aj zábery zo súkromia, kde má svoje pevné miesto dcérka Viktória.

Dievčatko sa vypýtalo na svet presne pred tromi rokmi. Otecko si v jej spoločnosti zažije kopec zábavy a veľmi rád sa stáva aj jej “hračkou” a živým maliarskym plátnom. Jednou z mnohých vtipných chvíľok s Viky pobavil i svojich sledovateľov, keď zverejnil video, v ktorom mu jeho zlatíčko maľuje tvár.

,,Nie raz som už takto vystúpil na pumpe alebo nakupoval v potravinách,” pobavil sa na svoj účet známy fešák. Jeho spoločné video s dcérkou vám odporúčame pustiť si so zvukom, aby ste počuli aj jej rozkošné komentáre.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Insstagram/borisvalabik

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia