FOTO Obľúbený herec zo Skrytej vášne na záberoch s dcérkou: Podobá sa na slávneho ocka?

Mario Cimarro a Bronislava
Mario Cimarro a Bronislava Gregušová
Zdroj: Instagram/bronigregus
2024-02-21 19:00:00 |

14. február patrí každoročne sviatku zamilovaných. Sociálne siete tak v tento deň prekvitali láskou a romantikou. Svojou trochou k tomu prispel aj celebritný pár Mario Cimarro a Bronislava Gregušová s ich spoločnou dcérkou.

V koži modelky Bronislavy Gregušovej by sa určite rady ocitli tisíce žien z celého sveta, ktoré boli pri sledovaní telenovely Skrytá vášeň platonicky zamilované do herca Maria Cimarra. Jeho srdce si však pred takmer šiestimi rokmi získala práve naša krásna Slovenka.

 

Dvojica sa v novembri 2019 zasnúbila, no svadobné zvony jej ešte nezazvonili. Svoju lásku však posunuli na ďalší level spoločným dieťatkom, ktoré v septembri oslávilo prvý rôčik.

Hviezda 8. série Let's Dance a bývalá misska vychovávajú dcérku Brianu, ktorú síce na sociálnych sieťach veľmi neukazujú, no počas sviatku zaľúbených spravili výnimku. Atraktívna mamička popriala všetkým šťastného Valentína zábermi svojej nádhernej rodinky. Samozrejme, na nich nechýbala ani rozkošná bábika. Čo poviete, podobá sa na svetoznémeho otecka?


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/bronigregus

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia