DOJEMNÉ priznanie: Slovenský moderátor sa stal otcom! Pri pôrode manželky si uvedomil dôležité veci

DOJEMNÉ priznanie: Slovenský moderátor
Zdroj: Instagram/graciosooo
2024-05-08 19:00:00 |

Ako vo filme! Obľúbený slovenský moderátor a influencer sa teší z čerstvo narodeného bábätka. Samuel Procházka sprevádzal svoju manželku aj pri pôrode, po ktorom vzdal hold nielen jej, ale i všetkým ženám.

Kým väčšina jeho rovesníkov ešte blúdi životom, vymetá párty a čaká na tú pravú spriaznenú dušu, on ju už dávno našiel a založil si s ňou rodinu. Samo Procházka, ktorého môžete poznať z éteru rádia Europa 2 či zo sociálnych sietí, kde patrí k najobľúbenejším komikom, sa 5. mája stal otcom.

23-ročný moderátor sa teší zo synčeka, ktorého mu priviedla na svet manželka Viky. Rodičia svojho malého princa pomenovali krásnym menom Teo. Samo v tom polovičku nenechal samú a bol jej po celý pôrod veľkou oporou. Emócie s ním lomcovali natoľko, že sa o ne rozhodol podeliť aj s ostatnými. 

Príchod chlapčeka spôsobil v mladom oteckovi podľa jeho slov horskú dráhu pocitov, vďaka ktorým si pripadal ako vo filme. Hlavnou hrdinkou príbehu bola, samozrejme, statočná Viky. ,,Ktorá v bolestiach, oblbnutá liekmi, vyčerpaná po skoro 13-tich hodinách dala do toho celý život a bez zaváhania išla na dno síl a zvládla to podľa slov doktora ako treťorodička,“ napísal hrdý otecko a manžel k fotkám s novým členom Procházkovcou.

,,Som rád, že som pri všetkom mohol byť, mnohé veci si vo mne ty, aj Teo, zmenila a určite viem, že sa na blížiaci sa deň matiek budem pozerať úplne inak. A mali by ste sa aj vy. Vy matky ste hrdinky a bez vás by sme neboli. Ale ako vo filme aj toto malo, vďakabohu, happy-ending. Dala si mi nádherného syna a za to tu budem vždy pre Vás,” vyznal sa influencer. Na záver vzdal hold všetkým ženám, doktorom a personálu v nemocniciach a vyzval kamošov k tomu, aby si s ním pri príležitosti narodenia synčeka prišli štrngnúť. Srdečne gratulujeme!


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/graciosooo

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia