Sajfova DCÉRKA vo vysielaní FUN RÁDIA: Malá šikulka poslala ľuďom dôležitý odkaz!

Sajfa s dcérkou Sárkou
Sajfa s dcérkou Sárkou
Zdroj: Instagram/Sajfa
2024-04-09 15:00:00 |

Obľúbená slovenská rozhlasová stanica privítala pred pár dňami novú posilu. Z éteru Fun rádia sa ozval roztomilý hlások iba 4-ročnej Sárky, ktorá je dcérkou moderátora Mateja Cifru alias Sajfu. Ľudia z nej ostali unesení.

Ostrieľaný a vtipný moderátor s dlhoročnými skúsenosťami sa v súkromí mení na milujúceho otca. Matej Cifra spolu s manželkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou spolu vychovávajú 4-ročnú dcérku Sárku a takmer 2-ročného synčeka Šimonka.

Rodičia sa svojim ratolestiam venujú najviac, ako môžu. Kto ich sleduje na sociálnych sieťach, vie, že dievčatko je na svoj vek veľmi inteligentné a skutočne vyspelé.

Pred pár dňami robila malá blondínka ockovi spoločnosť prvýkrát aj v práci. Sajfa jej dal dokonca priestor za mikrofónom a vyzval ju k tomu, aby sa ľuďom prihovorila. ,,Sári, čo by si chcela všetkým odkázať?” položil dcérke otázku.

 ,,Papajte zdravo,” promptne zareagovala škôlkarka, ktorá priznala, že ju to napadlo v danej chvíli. ,,Lebo keby ste papali veľa sladkostí, tak by sa vám pásovnica dostala do brucha a urobila vám zle,” vysvetlila Sárka. Tá si podľa svojich slov dopraje jednu sladkosť denne.

Z roztomilej blondínky ostali unesení nielen poslucháči, ale aj užívatelia Instagramu, kde Sajfa krátky rozhovor zverejnil. ,,Gény za nezaprú. Úzasná je,” napísala napríklad známa stylistka Mirka Dobiš.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/Sajfa

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia