Viktor Vincze PREHOVORIL o Adele a rodičovstve: Naštrbilo dieťa ich vzťah?

Adela a Viktor Vinczeovci
Adela a Viktor Vinczeovci
Zdroj: Instagram/viktorvincze
2024-03-07 07:00:00 |

Viktor Vincze nepotreboval veľa času na to, aby zistil, že Adela, v tom čase ešte Banášová, je preňho tá pravá. Do polroka ju požiadal o ruku a do ďalšieho polroka bola svadba. Ako je možné, že im to s Adelou tak fantasticky funguje a to dokonca aj po tom, ako sa stali rodičmi?

Známi manželia Vinczeovci sa do seba zahľadeli na svadbe svojich kamarátov. Kým Adela bola hosťom Mateja Cifru alias Sajfu, Viktor jeho polovičky Veroniky. 

Na Valentína v roku 2017 moderátor pred novú lásku pokľakol priamo počas živého vysielania v Teleráne a v júni si už zaľúbenci povedali svoje áno. Od tej doby patria medzi najkrajšie páry slovenského šoubiznisu, pričom novinárom už poskytli stovky rozhovorov. Teraz však Viktor od portálu Plus 7 Dní dostal otázku, ktorá aj jeho samotného prekvapila. Prečo vlastne Adelu miluje?

,,Je to dobrá otázka. Lebo človek na ňu bežne neodpovedá a nemusí sa nad tým tým pádom zamýšľať a nemá to možno ani upratané... Ja ju milujem preto, lebo my sme stopercentne napojené duše. Cítim, že keď my sme spolu, tak je to bez ohľadu na naše manželstvo, je to naozaj, ako keby sme boli jedno. My vnímame ten život už ako jedna entita a to je niečo, čo je podľa mňa výnimočné,” prezradil moderátor Let's Dance, ktorý si aj na základe párov vôkol seba uvedomuje, že to nebýva štandardom. S Adelkou majú voči sebe stopercentnú dôveru.

,,Sme to jedno a milujem ju preto, že je moja najlepšia kamarátka. A keď sa toto všetko pospája, tak ona je ten človek, s ktorým by som bol sám na opustenom ostrove do konca života, aj keby tam nikto neprišiel. Bol by som aj tak najšťastnejší človek," zazneli z Viktorových úst krásne slová.

U mnohých párov sa stáva, že keď sa rozrastú o potomka, ich vzťah sa naštrbí a nevedia sa opäť naladiť na spoločnú vlnu. Ako je to u Vinczeovcov?

Viktor prezradil, že ako rodina trávia veľa času spolu, čo je podľa neho veľmi dôležité. Preto je aj vďačný, že majú s Adelkou flexibilnú prácu, ktorá im to dovoľuje. Avšak aj on, samozrejme, priznáva, že rodičovstvo je náročná práca. Ak i vznikne nejaký problém, naučili sa ho “upratať” a mať o desať minút pokoj. Dverami sa u nich rozhodne nebúcha a ani nikdy nebúchalo. ,,A tak to zvládame. Spoločnou prítomnosťou a zároveň okamžitým riešením akýchkoľvek problémov. Lebo si uvedomujeme, prečo vznikajú,” uzavrel otecko tému rodičovstva.


Zdroj: Plus 7 dní

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia