Kardashianka prinútila otca svojho dieťaťa ísť na DNA testy: Dôvod vás ŠOKUJE!

Kardashianka prinútila otca svojho
Khloé Kardashian a Tristan Thompson
Zdroj: Profimedia
2024-05-09 07:00:00 |

Khloé Kardashian (39) je dvojnásobnou mamou. Obidve deti má so známym basketbalistom, ktorý jej bol neverný. Aktuálne šokovala svojimi vyjadreniami, že ho prinútila ísť na testy otcovstva. Až trikrát... Kvôli tomuto!

Khloé Kardashian je dvojnásobnou mamou. Svoje prvorodené dieťatko priviedla na svet v roku 2018, dcérke dala meno True. O 4 roky neskôr sa narodil chlapček Tatum Robert, ktorého vynosila náhradná matka. Obidve ratolesti má s bývalým partnerom Tristanom Thompsonom. Ich vzťah však bol ako na horskej dráhe. Podľa medializovaných informácii jej bol neverný.

Americká hviezda najnovšie v podcaste SHE MD priznala, že ho prinútila ísť trikrát na testy otcovstva kvôli ich synovi. „Tristana som nechala urobiť si tri DNA testy kvôli Tatumovi. Bol tak urazený," vyjadrila sa. Ďalej vysvetlila, že požiadala o ne preto, lebo sa jej zdalo, že sa ich potomok na nich nepodobá.

Tiež sa pýtala svojho brata, Roba Kardashiana, či niekedy niekde nedaroval svoje spermie, pretože vyzerajú úplne rovnako. „V tejto rodine by ma to ani neprekvapilo, ale bolo by to také odporné," povedala s úsmevom. Jej fanúšikovia si túto podobnosť všimli už dávnejšie, Tatuma v komentároch nazývali ako "Robovho dvojníka".


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia