Slávna mamička šokuje: Vypila som pohár svojho materského mlieka!

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian
Zdroj: Instagram/Kourtney Kardashian
2024-04-12 07:00:00 |

Nie je žiadnym tajomstvom, že krásky z rodu Kardashian sa svetom ochotne delia o svoje súkromie. Rozruch najnovšie spôsobila najstaršia zo sestier - Kourtney. Tá na sociálnej sieti Instagram totiž priznala, že si dopriala pohár svojho materského mlieka.

O zložení materského mlieka existujú mnohé štúdie. Pre dieťatko je ideálnou stravou a hovorí sa o ňom ako o vzácnej tekutine. Toho sa drží aj Kourtney Kardashian, ktorá ho očividne vníma ako všeliek. Počas uplynulého týždňa sa totiž celebritná mamička necítila zdravotne najlepšie. Rozhodla sa preto, že na nohy ju postaví práve pohár tejto spomínanej tekutiny. 

S followermi na sociálnej sieti Instagram sa podelila o túto pomerne intímnu informáciu, čim si zaručila značnú mieru pozornosti. 

 

Nie je to však prvýkrát, čo Kourtney použila materské mlieko na niečo iné, než len nakrmenie svojho dieťatka. V roku 2013 v ich reality šou ho jej sestra Kim použila namiesto krému na svoje prsia, aby si takto ošetrila psoriázu. 

Kourtney Kardashian priviedla svoje najmladšie dieťatko - syna, ktorý dostal meno Rocky Thirteen pred 5 mesiacmi. Jeho otcom je jej manžel - bubeník Travis Barker. Tiež má dcéru Penelope (11) a synov Masona (14) a Reigna (9). Ich otcom je jej bývalý partner Scott Disick.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia