Prominentný syn oslávil 18. narodeniny: Reakcie verejnosti vás odrovnajú!

Prominentný syn oslávil 18.
Gwyneth Paltrow
Zdroj: SITA
2024-04-11 07:00:00 |

Je to dokonalý mix svojich slávnych rodičov! Manželstvo Gwyneth Paltrow a Chrisa Martina síce skončilo rozvodom, avšak vzišli z neho dve ratolesti, ktoré svojim slávnymi rodičom robia veľkú radosť. Ich syn Moses v týchto dňoch oslávil svoje 18. narodeniny a verejnosť pri pohľade na neho neskrýva nadšenie.

Slávna mama gratulovala synovi aj prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti Instagram. „Krásne narodeniny, syn môj. Som na teba tak hrdá. Milujem tvoju citlivosť a brilantný zmysel pre humor. Obdivujem, ako ideš do hĺbky pri všetkom, čo ťa zaujíma,” napísala v úvode herečka. „Zbožňujem, ako veľmi miluješ ľudí, ktorí ľúbia teba. Milujem ťa viac, než sa dá slovami vyjadriť,” dodala okrem iného. 

 

 

Gwyneth zároveň zverejnila fotografiu svojho milovaného syna, z ktorého vyrástol veľmi sympatický muž. Svedčia o tom aj komentáre nadšených fanúšikov. „Ja odpadnem! Veď on je úplná Chrisova kópia. Celý otec,” znejú vybrané z nich. 

„Ja tam vidím nielen Chrisa, ale aj Gwyneth. Ten chlapec je mixom svojich slávnych rodičov. Vyzerá, akoby ho vytvorila umelá inteligencia,” reagovala jedna z followerov. Čo si myslíte vy, na koho sa Moses podobá viac?

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia